Sinds Max Verstappen is uitgeroeid tot de onbetwiste smaakmaker in de Formule 1-sport heerst er een Oranjekoorts waar je u tegen zegt. Zelfs wanneer er geen races op de agenda staan, kan men kan geen genoeg krijgen van nieuws omtrent de sport. Een plek waar je iedere dag kan smullen van het laatste nieuws, scherpe analyses en toffe content over Formule 1? Bij F1Max bent u aan het juist adres: met enorme passie én diepgaande kennis komt het gloednieuwe online magazine met een toegankelijke mix aan content voor alle fans.

Formule 1-nieuws over Max Verstappen, Red Bull Racing, teams, coureurs, lifestyle en meer

F1Max is dé lifestyle- en nieuwswebsite waar Red Bull Racing-coureur Max Verstappen en andere coureurs op de voet worden gevolgd, zowel op het circuit als in hun privéleven. Ze schrijven over het bikkelharde leven van de teams, coureurs, en geven aandacht voor de tofste onderwerpen uit de koningsklasse van de razendsnelle autosport.

Geïnteresseerde volgers worden op hun wenken bediend met informatieve vraagstukken als ‘wat is Formule 1?’ en ‘hoeveel F1 races zijn er? Daarnaast doen ze dagelijkse updates over het belangrijkste nieuws zodat u als liefhebber op de hoogte blijft van de meest spraakmakende ontwikkelingen binnen F1, zoveel op als buiten het circuit.

Ook passen lifestyle artikelen binnen de contentmix. Denk hierbij aan nieuwe (privé)auto’s, salarissen en relaties van regerend wereldkampioen Max Verstappen, zijn concullega’s en alle andere betrokkenen. Kortom: de ultieme mix over het populaire onderwerp, zowel voor beginnende, als de doorgewinterde Formule 1-fans.

Succesvolle winactie

En dat ze goed uit de startblokken komen, blijft wel uit het feit dat F1Max namelijk al ruim 50.000 Formule 1-liefhebbers wist te verwelkomen op hun website, met als belangrijkste uitgangspunt de voorbereidingen op de tweede helft van het seizoen; de geweldige overwinning van Max op Spa-Francorchamps en de Dutch Grand Prix op Zandvoort aankomend weekend van 2-4 september.

Middels een ludieke winactie op Facebook groeide F1Max uit tot een community van bijna 5.000 fans en na afloop werden er twee weekend-tickets weggegeven voor de uitverkochte Dutch Grand Prix, via de Facebookpagina van F1Max. Het was de ultieme kans voor fans om er alsnog bij te zijn en met eigen ogen het  raceweekend van 2 tot en met 4 september mee te maken, tussen al het oranjerook.

Kijk alvast eens rond op website van f1max.nl en geef de facebook-pagina de ‘thumbs up’ als u uw F1-kennis op peil wil houden.