Op één van de mooiste plekken van de prachtige woonwijk ‘Het Goese Meer’ ligt dit schitterende riante landhuis met royale inpandige garage, prachtige aangelegde tuin en verwarmd zwembad. Golfliefhebbers worden hier op hun wenken bediend, de woning is aan de prachtige 18 holes golfbaan van De Goese golf gelegen. Golfliefhebbers worden hier op hun wenken bediend, want de de woning bevindt zich “op swingafstand” van de 18 holes golfbaan van De Goese Golf en andere recreatie- en sportmogelijkheden.

Rietgedekt landhuis in Goes

Het landhuis is gelegen op een ruim perceel eigen grond van 1.722 m2 met achter in de schitterend aangelegde tuin een verwarmd zwembad en diverse zonneterrassen. De siertuin zelf is fraai en onderhoudsvriendelijk aangelegd en bestrating is afgelopen jaar nog vernieuwd. De L-vormige woonkamer in combinatie met de tuinkamer/televisie kamer strijkt nogal wat vierkante meter op en biedt uitzicht op de tuin.

Bij binnenkomst in de woning word je direct verrast door de ambiance die deze woning ademt én uitstraalt. De begane grond is voorzien van een mooie natuurstenen tegelvloer met vloerverwarming. Middels glazen deuren lopen je op het gegeven moment uit in de riante luxe woonkeuken en zoals je mag verwachten van een woning van deze grootte en in dit prijsklasse is het voorzien van alle moderne voorzieningen. Het grote ligbad en sauna, de drie slaapkamers en nog eens twee complete ruime badkamers dragen ook bij aan de luxe allure.

Bar-/biljartkamer en ruime inpandige garage

Ook komt de woning met een bar-/biljartkamer, bijkeuken en inpandige garage. Deze ruimte is voorzien van mooie bar met isolerende achterwand en beamer: prefect om een feestje te geven als het weer geen poolparty toelaat. Naast het parkeren van 2 flinke SUV’s is er nog meer dan voldoende bergruimte om bijvoorbeeld je golfspullen te stationeren.

Goes

De tuin biedt u zeer veel privacy en is volledig afgesloten en heeft meerdere zonneterrassen, voor diegenen die willen bakken en zij die factor 50 nodig hebben om niet levend te verbranden. Afkoeling om dat lugubere scenario uit de weg te gaan kan dankzij de sproei-installatie, maar we raden toch eerder het ruim bemeten verwarmde zwembad aan, die ’s avond sfeervol kan worden belicht.

De rietgedekte woning van 374 m² in Goes staat nu op Funda en stond aanvankelijk te koop voor € 2.150.000, maar de vraagprijs is inmiddels gezakt naar € 1.999.000.