Linda de Mol heeft zachts gezegd een bewogen jaar achter de rug. Na het The Voice of Holland-schandaal, waar haar man, Jeroen Rietbergen, een hoofdrol in speelde, heeft de dochter van mediamaganaat John de Mol zich teruggetrokken. Geruchten gaan dat ze weer terug is met ‘vieze Jeroentje’ en ook schijnt ze bezig te zijn met de bouw van een miljoenenvilla in Portugal.

Televisie comeback van Linda de Mol

“Het leven is niet eerlijk, dat is in dit geval duidelijk. Er moet gewoon tijd overheen gaan. Ze is in goede handen, maar het is hartverscheurend”, zegt vriendin van Linda, Tjitske Reidinga, waarmee ze jarenlang samenwerkte op de set van Gooische Vrouwen, tegen Weekend. “De afgelopen maanden heb ik het heel erg gevonden om te zien hoe iemand in iets wordt meegetrokken en uit elkaar wordt gescheurd.”

Linda de Mol

Na ruim negen maanden van afwezigheid, maakte Linda de Mol kortgeleden haar comeback op de televisie als onderdeel van het gloednieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Een spannend moment waarbij ze werd ontvangen met een staande ovatie en complimenten. “Ik dacht: ik ga niet volschieten. Nou, dat is niet gelukt”, vertelt ze zichtbaar geëmotioneerd. Hoewel de geruchtenmolen op volle toeren blijft doordraaien, probeert ze de draad weer op te pakken.

Miljoenenvilla in Portugal in aanbouw

De voormalig betaalde tv-presentatrice in Nederland en haar broer bezitten al een prachtige villa aan de kust van de meest zuidelijke en zonnigste provincie van Portugal, de Algarve, in het mondaine Vale do Lobo, maar daar komt er dus naar verluidt een bij. Op steenworpafstand van haar huidige villa.

Aangezien de details vooralsnog onbekend zijn, schat Bekende Buren dat er, rekening houdend met de locatie en omvang, zo’n € 6 miljoen gemoeid is met de bouw van de woning. “Het zou om deze villa in aanbouw gaan. Bekende Buren kan in ieder geval de eerste beelden laten zien!”

Linda de Mol