Op zoek naar een prachtig plekje buiten de binnenstad met volledige privacy? Dan is dit optrekje op de Amsterdamse Zuidas misschien wat voor u! Midden in het zakendistrict van onze hoofdstad staat in de hoogste toren van het gebied een waanzinnig penthouse te koop. Hoewel de woning buiten de stad ligt, zijn alle faciliteiten zoals een winkelcentrum, station Amsterdam-Zuid en verschillende parken op loopafstand. Wij namen even een kijkje op de Gustav Mahlerlaan 283.

376 m² woonoppervlak op de 27e etage etage op de Zuidas

De woning heeft een woonoppervlak van 376 m². Bij binnenkomst van het penthouse op de 27e etage valt gelijk het werkelijk adembenemende 360° uitzicht op. Zowel de skylines van Amsterdam als die van Utrecht en zelfs Den Haag zijn goed te zien. In de centrale hal stapt u in één van de twee supersnelle liften die u rechtstreeks bij uw woning brengt. Op verdieping -1 vindt u uw eigen garagebox, waar ruimte is voor zeker 2 SUV’s.

De woonkamer beschikt over meerdere zithoeken waarvan één met gezellige haard. In de living is ook plek voor een lange eettafel, waar u met een grote groep gezellig kan bijkletsen en dineren. De woonkeuken met daarin alle inbouwapparatuur die u nodig heeft kan hierbij uiteraard niet ontbreken. Zo kunt u tijdens het maken van de lekkerste gerechten constant in contact blijven met uw gasten.

Amsterdamse Zuidas

Ook in de badkamer kunt u uw hart ophalen. Hier vindt u naast een ruime inloopdouche en prachtig wastafelmeubel óók nog een sauna en jacuzzi. Het appartement heeft 3 slaapkamers. Na het diner kunnen uw gasten ook blijven slapen in één van de twee ruime slaapkamers, dat het naast de master-bedroom telt. Voor hen is ook een tweede badkamer met prachtig Italiaans natuursteen beschikbaar.

Vraagprijs van het penthouse

Tot slot vindt u ook nog een eigen fitnessruimte in de woning. Voor de mensen die niet van sporten houden: voor het bedrag van €4.750.000,- kunt u er ook een kroeg van maken! De woning wordt u aangeboden door The Agency Amsterdam.