In het luxe, Spaanse vakantieoord Marbella is een villa voor een recordbedrag aangeboden van maar liefst €35 miljoen! Nadat vorige week het bericht naar buiten kwam dat er een villa voor €27,5 miljoen te koop stond, is dit een nieuwe, extreme recordbreker, meldt Quote. Laten we even binnenkijken.

Perceel van 8799 m² en woonoppervlak van 2001 m²

De villa genaamd ‘La Gratitud’, Spaans voor ‘De Dankbaarheid, ligt midden in de gewilde Golden Mile en diende in het verleden als vergaderruimte voor regeringsleiders en koningen.

Het perceel van de villa staat op een respectabele perceel van 8.799 m² en bevat een woonoppervlak van 2.001 m². Het eerste wat opvalt bij het betreden van het perceel, is het waanzinnige uitzicht op de Middellandse Zee en de bergketen Sierra Blanca.

De villa is een prachtige mix van kunst, architectuur en techniek.

Even binnenkijken…

Het pand in Marbella, genaamd La Gratitud, is ontworpen door de bekende Spaanse interieurontwerpster Luisa Olazábal, waardoor elke hoek een eclectische en tijdloze stijl heeft. De villa heeft een prachtige salon met meerdere loungeruimtes, die alleen een koperen kroonluchter hebben hangen. Er is ook een aparte eethoek met dubbele stalen open haard met houten bekleding. Deze eethoek kijkt uit over het overdekte terras en de panoramische tuin plus zee.

In één van de vele buitenruimtes tuin vindt u, zoals gewoonlijk, een gigantisch zwembad, maar ook een padelbaan. De andere buitenruimtes zijn gedompeld in de Andalusische architectuur met patio’s, een waterpartij en prachtig verzorgde tuinen. De grootste verrassing vindt u achter het gordijn. Daar is een volledige cocktailbar met ingebouwde Bose-speakers, verlichtingselementen, meerdere chillruimtes, art-decovloeren én zelfs een rookmachine.

In de keuken vindt u een aparte bijkeuken en een kookeiland. Op het kookeiland is een prachtig Lacanche gasfornuis aanwezig. Verder zijn er houten ingebouwde kasten voor opslag, een wijnkoeler en een inloopkoelkast.

Ruimte om 24 gasten te ontvangen

Het optrekje bevat 9 grote slaapkamers, genoeg om maar liefst 24 gasten te ontvangen. De master-bedroom is werkelijk subliem, met houten accenten, gepersonaliseerde kasten en unieke designelementen. U kijkt uit op op de zee. Aan de master-bedroom is de hoofdbadkamer geïntegreerd. In de badkamer vindt u groen-koperen bad op pootjes met open, glazen plafond en uitzicht op de natuur. Vanuit de badkamer loopt u in één keer door naar de jacuzzi.

Het hoogtepunt van dit stulpje is de benedenverdieping, die volledig is ingericht als wellness- en entertainmentcentrum. U vindt er een gigantische bioscoop met mintgroene stoelen, een hamam spa met verwarmd binnenzwembad en massageruimte, een speelkamer met Formule 1-stoelen, en een volledige fitnessruimte. Op deze verdieping vindt u ook nog een exclusieve bowlingbaan en pokersalon.

Ziet u zichzelf al helemaal een balletje slaan op de padelbaan of een ijskoude sangria drinken met uitzicht op de Middellandse Zee? Voor het recordbedrag van € 35 miljoen zou het allemaal zomaar kunnen!