Op zoek naar een centraal gelegen stulpje aan het water? Dan is déze villa in Nieuwkoop echt iets voor jou! Gelegen aan de Noordenseweg 64 ligt dit riante optrekje met uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen. Reden genoeg om even binnen te kijken.

Perceel van 25.803 m² en woonoppervlak 620 m²

Het perceel van maar liefst 25.803 m² ligt zeer centraal tussen Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Schiphol. De miljoenenvilla werd gebouwd in 1993 en het interieur bestaat uit een plavuizenvloer inclusief vloerverwarming met een zeer authentiek bakstenen printje op de muur. Op de begane grond vinden we een kantoorruimte, en ook de hoofdslaapkamer met aangrenzende badkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras, waar ook een bootsteiger met houten vlet ligt.

 

Verder is er een halfopen keuken met alle inbouwapparatuur die u maar nodig hebt. Er is genoeg ruimte om lekker te tafelen met uw gasten en om de lekkerste gerechten te maken.

Op de eerste verdieping van de villa vinden we nog eens vijf slaapkamers en een badkamer + apart toilet. Een van de vijf slaapkamers heeft een waanzinnig balkon, waardoor u ’s ochtends, gewapend met een badjas en een kop dampende koffie, wordt getrakteerd op een weelderig uitzicht over de naastgelegen waterplas. Voor mensen met hoogtevrees is de zolder een uitdaging, deze is alleen te bereiken middels een vlizotrap.

Rondom de woning ligt een zeer fraaie tuin waar we ook een bijgebouw met extra garage en een tuinhuis met souterrain aantreffen. In het souterrain is naast een bar ook een pooltafel en een kleine keuken aanwezig. Alles wat je nodig hebt voor een perfecte avond uit, en dat in je eigen achtertuin! In het souterrain is ook nog genoeg ruimte voor een wasmachine en/of- droger.

Vraagprijs van de woning op Funda

 Zie jij jezelf al helemaal zitten aan je eigen bar of op de vlet met een glaasje bubbels? Vanaf een slordige € 3.500.000 is het allemaal mogelijk. Zie de advertentie hier op Funda.