Ondernemer, fitnessmodel en influencer Joel Beukers staat naast zijn spiermassa ook bekend om zijn exclusieve, vaak gouden auto’s. Zo reed Beukers eerder al in een Audi R8, Lamborghini Urus en een Ferrari 812 Superfast. Maar het paradepaardje van zijn wagenpark, is ongetwijfeld zijn immense, gouden Mercedes G 63 AMG 6×6. En met die laatste bolide, is hij in Duitsland off-road gegaan. Want daar zijn dit soort bakbeesten ook voor bedoeld, toch?

De Mercedes G 63 AMG 6×6 van Joel Beukers

Beukers kocht de G 63 in juli vorig jaar, in de kleur zwart. Maar zoals we van de fitnessguru gewend zijn, werd de kleur al snel veranderd in een iets meer uit het hoog springende kleur. “Voor goud gaan”, is een bekende slogan van de 34-jarige Utrechter, en zo werd zijn G 63 al snel omgezet in de welbekende gouden kleur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Beukers kocht de Mercedes waarschijnlijk voor een bedrag dat rond de € 1.000.000 ligt. De Mercedes werd gekocht ter vervanging van de Lamborghini Urus. Daardoor leverde hij qua snelheid wel iets in. Met een 5,5 liter achtcilinder-turbomotor die 540 pk en 760 Nm aan koppel levert, bereikt de G 63 een topsnelheid van zo’n 160 kilometer per uur. Van 0 naar de 100 doet ‘ie in 7 seconden. Maar de looks van deze krachtpatser maakt een hoop goed en dat moet Beukers ook hebben gedacht.

Beukers onderwerpt de G 63 aan een off-road test

In de nieuwste video die op Beukers’ YouTube-kanaal te zien is, rijden Beukers en zijn kompanen Sam Hoogland en Maurice van de Wardt naar een afgelegen gebied in Duitsland. Daar onderwerpen ze de G 63 aan een heuse off-road test, iets waar deze 6X6 natuurlijk uitermate geschikt voor is. Het levert spectaculaire beelden op die u hieronder kunt aanschouwen.