Dubai is een stad van uitersten, van ongekende luxe en niets is er te gek. Niet zo lang geleden was het een dorpje in de woestijn, nu is het een stad waar steeds meer gebouwen bij komen. Mensen met veel geld brengen er vaak hun vakantie door, of in elk geval een deel ervan. En ook in de avonduurtjes hoef je niet te vervelen, met de meest luxe clubs. Deze club gaat weer in stapje verder, je kan hier met je luxe sportwagen naar binnen rijden.

In Dubai is niets te gek

Het is geen grapje, je kan hier echt met je auto als je plus-one naar binnen. Je hoeft niet meer te vertrouwen op de verdacht kijkende medewerker die je auto wel even zal parkeren, en je hoeft zelfs niet meer uit te stappen buiten. Je kan naar het midden van de club rijden, hier je dikke auto showen en vervolgens genieten van een fijne avond met vrienden. Het gaat om de club ”Secret room’, die is gelegen in het Five Palm Jumeirah hotel. Het binnenrijden met je auto kost je een kleine 3000 euro per avond. Nog niemand heeft hiervan gebruik gemaakt overigens, toch enigszins verrassend voor een stad waar de ene na de andere luxe auto rondrijdt.

Dubai PURE LUXE

Foto via: Instagram secretroomdubai

Exclusieve club

De exclusieve club is ondergronds gelegen, met toegang door een door graffiti versierde muur. Dat houdt in, wanneer je niet met de auto maar gewoon te voet aankomt. Alleen de echte VIPS mogen met de auto de club inrijden. De nieuwe club gaat drie dagen in de week open, op dinsdag, donderdag en vrijdag. Toegang geschiedt via een uniek vingerafdruk systeem. Dus wanneer je naar Dubai gaat en zin hebt in een bijzondere avond uit, dan is dit zeer zeker een goede plek.