Het is, na Nick & Simon, misschien wel het bekendste zangduo des lands: Suzan & Freek. Het duo, dat tevens een stel is, heeft hun woning in het Noord-Hollandse Weesp verkocht. Deze hebben ze voor zo’n € 116.000 meer verkocht, dan dat ze de woning in 2018 kochten.

Suzan & Freek kennen elkaar van de middelbare school

Het zangduo uit de Achterhoek kent elkaar van de middelbare school, waarna ze begonnen met het maken van covers van bekende nummers op Facebook.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

2018 betekende de nationale doorbraak van het duo. In dat jaar brachten ze de grote hit “Als Het Avond Is” uit. Vanaf dat moment kwam hun carrière in een stroomversnelling. Het resulteerde al snel in deelname aan “De Vrienden van Amstel Live” en “The Streamers”, een collectief van verschillende Nederlandse artiesten wat naar aanleiding van de Coronacrisis het licht zag. In 2020 waren Suzan & Freek ook te zien in het TV-programma Beste Zangers. Hier coverden ze het nummer “Papa” van Stef Bos, waarmee ze een groot succes behaalden. Door hun succesvolle carrière zijn Suzan & Freek één van de duurdere Nederlandse artiesten om te boeken.

De woning van Suzan & Freek in Weesp

Het stel kocht de Weespse woning in 2018 voor een bedrag van € 409.000. Nu is de woning aan de Oudegracht verkocht voor zo’n € 525.000. Een zekere winst van € 116.000 dus.

De woning is een historisch grachtenpand midden in het culturele centrum van Weesp. Het is inmiddels een beschermd stadsgezicht. De woning heeft een woonoppervlak van 117 m², en beschikt over vier kamers, waarvan twee slaapkamers en één badkamer. Het huis is verdeeld in drie woonlagen.

Suzan & Freek

Op de begane grond is de open woonkeuken en een grote eetkamer te vinden. Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer en grote woonkamer, en op de tweede verdieping zijn de slaapkamers te vinden.

Suzan & Freek hebben inmiddels een nieuw onderkomen gevonden. Tegenwoordig wonen ze in een vrijstaande woning in Nederhorst Den Berg, die zij kochten voor € 950.000.