Aan de rand van het Brabantse dorpje Rijswijk staat een prachtige vrijstaande woonboerderij te koop. Het opvallende is dat de woning voorzien is van een eiken constructie en veel eikenhouten, authentieke details. De woning is uitgerust met allerlei foefjes die het wooncomfort vergroten. Wij namen even een kijkje.

Woonboerderij is gesitueerd op perceel van 547 m²

De gezinswoning ligt op een perceel van 547 m², terwijl het totale woonoppervlak uitkomt op 270 m². Het eerste wat opvalt bij betreding van het terrein, is de grote oprit. De oprit, die betegeld is met kinderkopjes, biedt plaats voor wel vijf auto’s. Voor één of twee van deze auto’s is een vrijstaande dubbele garage, in dezelfde stijl als de woning. In de garage is ook nog een bergzolder aanwezig.

Villa Rijswijk NB

Wat verder opvalt is de zeer strakke bestrating. De tuin is volledig bestraat met Turks hardsteen en bevat verder veel grind en beplanting. In de tuin vindt u ook nog een overdekt terras.

Een houten paradijs

De in 1920 gebouwde woning is een waar houten paradijs. Op de begane grond zijn een woonkeuken, woonkamer en een aantal riante lounges te vinden, die naar verschillende soorten ruimten om te bouwen zijn.

De eerste verdieping is voorzien van vier slaapkamers, met uitbreidingsmogelijkheden naar een 5e. Ook zijn hier twee badkamers te vinden. In de badkamers zijn onder andere een lang ligbad, sauna en douches te vinden. Tevens zijn er drie toiletten, waarvan één apart. Er is overigens voldoende opbergruimte, de woning is namelijk voorzien van een kelder en een zolder, die ook als kantoorruimte zou kunnen fungeren.

Woonboerderij Rijswijk NB

De boerderij is van alle gemakken voorzien, en er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om het helemaal naar uw eigen smaak om te zetten. U zult hier echter wel een prijs van € 875.000 k.k. voor moeten betalen. Interesse gewekt? Bekijk hier de advertentie.