Daar zijn we weer met een vertrouwde Pure Luxe-housetour. Samen met makelaar Bart ter Haar gaan we als een van de eerste binnenkijken bij een wel heel uniek pand. Oorspronkelijk was het gebouw in gebruik als Volvo-garage, maar tegenwoordig is het een statig appartement in het hart van Amsterdam-Zuid.

Per Rolls-Royce Dawn richting chique appartement

We rijden er tezamen naartoe in gepast vervoer, namelijk in een luxueuze Rolls-Royce Dawn. Eenmaal aangekomen zien we met eigen ogen een sfeervol ingericht begane grond appartement, gebouwd in 2016, van circa 194 m². We wandelen er doorheen over de eikenhouten vloer met vloerverwarming en treffen design inbouw verlichting aan, evenals glas in staal deuren en houten schuifdeuren. De luxe keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur en er zijn vier kamers aanwezig, waarvan twee luxe badkamers.

De master bedroom beschikt over een ruime walk in closet en twee openslaande deuren naar de tuin, maar heeft ook een tv die uit het bed schuift. De badkamer is luxe uitgevoerd en voorzien van een brede inloopdouche met een dubbele regendouche en een breed wasmeubel met spiegelwand. De tuin beslaat circa 137,5 m², bestaande uit een achtertuin en een zijtuin, op het noordwesten, waar we een fles champagne sabreren, en twee zeer brede parkeerplaatsen onderaan het gebouw naast de berging maken het plaatje compleet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Vraagprijs van het appartement in Amsterdam-Zuid

Voor al dit moois moet u uiteraard wel diep in de buidel tasten. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Ter Haars Makelaars en dienen rekening te houden met de vraagprijs van € 3.975.000. Zie in de video hieronder of u het het waard vindt.

Met speciale dank aan Ter Haar Makelaars, Louis Roederer en Schaap & Citroen.