Voormalig Nederlandse Songfestival-winnaar Duncan Laurence (28) verhuisde begin dit jaar samen met zijn vriend Jordan naar de Zweedse hoofdstad Stockholm. Nu geeft de singer-songwriter in een YouTube-Q&A voor het eerst een inkijkje in zijn nieuwe stulpje. Het appartement is erg modern en strak ingericht.

Meer carrièrekansen in Zweden

Laurence zijn reden voor de verhuizing naar Zweden is omdat zijn vriend Jordan daar vandaan komt. Daarnaast vertelt hij in de Q&A dat hij “na 27 jaar Nederland wat anders wilde”. “De Nederlandse muziekscène is fantastisch, maar de Zweedse nog beter als het gaat om internationale artiesten, schrijvers en producenten.”

Het appartement van Duncan Laurence

Bij het betreden van Laurence’ huis valt gelijk het lichte interieur op. Na betreding kom je gelijk in de woonkamer uit, waar het interieur ook licht is en waar een grote flatscreen aan de muur hangt. Na de woonkamer komt de kleine keuken aan bod, met een granieten aanrecht met daarop een koffiemachine, fruitmand en nog wat accessoires.

Ook is de ingebouwde afzuigkap, twee ingebouwde ovenmagnetrons en een grote, zwarte koelkast zijn te zien. Duncan verklaart in de video dat de keukens in Zweden allemaal erg klein zijn.

Appartement Duncan Laurence

In het huis valt verder nog de zwarte piano op. Er is ook een boekenplank met foto’s van het stel en een boek over The Beatles. Laurence vertelt dat het leven in Zweden erg fijn is en dat het de twee aan niks ontbreekt. De volledige Q&A is hieronder te bekijken.