Bij de feesten die wij bijwonen ligt het BPM (beats per minute) rond de 100, maar wanneer DJ Paul Elstak achter de draaitafel staat schiet dat getal op richting de 180. De hardcore-dj houdt dus van hard gaan. Vast en zeker ook onderweg naar zijn shows. Want reken er maar op dat de boxen staan te blazen in zijn nieuwe Porsche Cayenne.

DJ Paul Elstak beukt zijn weg door de muziekindustrie

Paul Roger Elstak werd geboren op 14 januari 1966 in Den Haag en muziek werd hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader, Nedly Elstak,  was namelijk jazzmuzikant. Paul zou dit muzikale stokje overnemen, maar wel in een totaal andere genre. In 1987 werd Paul aangenomen als dj in de Rotterdamse discotheek Blue Tien Inn en 5 jaar later werd zijn  eigen label Rotterdam Records opgericht. Drie jaar later bracht hij zijn eerste single uit en daarna zouden nog vele hits volgen, waaronder het iconische Rainbow in the Sky.

De Hagenees is al pak ‘m beet 25 jaar een begrip in de scene en heeft over de hele wereld opgetreden. Hoewel hij verderop en buiten Europa het vliegtuig pakt, kan hij korte afstanden sinds kort overbruggen met zijn nieuwe voertuig. De 56-jarige plaatjesdraaier bezocht onlangs namelijk autobedrijf VD Akker en ging niet met lege handen huiswaarts. Op Instagram deelde hij vol trots de nieuwe eigenaar te zijn van een Porsche Cayenne E-Hybrid met neongele remklauwen in het diepzwart metallic.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paul Elstak (@djpaulelstak)

“Say hello to my new friend. Ik had nooit gedacht ooit in mijn leven een Porsche te kunnen kopen. Hard work pays off”, schrijft de happy-hardcore-dj op zijn social media-profiel. Zij nieuwe SUV uit 2018 had op het moment van kopen ongeveer 58.820 kilometer gelopen en beschikt over een vermogen van 462 pk.

Porsche DJ Paul Elstak