De familie Meiland kan niet stilzitten. De verhuisdozen gaan van hot naar her en sinds het verlaten van hun Franse chateau, zijn ze alweer twee keer verhuisd. Momenteel resideren Martien en Erica Meiland weer in Noordwijk. Dochter Maxime Meiland verliet het ouderlijk nest en kocht samen met haar vriend in maart een woning in de buurt. Echter zien we op Funda dat de twee-onder-een-kapwoning met 239 m² aan woonoppervlak alweer over te nemen is.

Maxime Meiland verkoopt ’twee-onder-een-kapvilla’  in Noordwijk

De hysterische Martien trekt over het algemeen al ogen en oren naar zich toe, maar ook zijn dochter scoort goed bij het TV-publiek. In het laatste seizoen van Chateau Meiland leek het gezin, bestaande uit haar man Leroy en dochter Claire, zich prima te vermaken in de woning. Toch willen ze weer door en wordt de woning beschikbaar gesteld voor huiszoekenden.

Ze kocht de woning naar verluidt voor €1.250.000. Deels met het geld dat ze verdiende aan de tv-show, waar haar ouders de hoofdrol in spelen. De advertentie van de woning, op 17 november geplaatst, bevat een vraagprijs van € 1.295.000.

Wat krijgt de volgende bewoner voor dat geld, horen we u al denken. Het betreft een royaal huis met zeven kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen én een souterrain. Dat laatstgenoemde onderdeel bestaat uit een mancave met bar, twee parkeerplaatsen en een riante garage met diverse opslagmogelijkheden.

Op de begane grond heeft het huis een L-vormige woon- en eetkamer met een open haard. De stenen vloer is voorzien van vloerverwarming en openslaande deuren leiden naar de op het zuidwesten gelegen tuin van 45 m² met veranda. Met “zeer veel privacy”, iets wat de Meilandjes hoog in het vaandel hebben staan. “De veranda geeft een gezellige sfeer aan de tuin en met de aanwezige gasaansluitingen voor bbq of gasheater is het hier altijd comfortabel vertoeven”, schrijft de makelaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Nieuwe woning van Maxime

Hoewel het niet zeker is, meldt Bekende Buren de Maxime een andere woning op de kop heeft getikt. Compleet met verwarmd zwembad en een tuinhuis. Er zou zo’n € 2,2 miljoen mee gemoeid zijn. Eerder liet ook de broodnuchtere moeder van Maxime, Erica, aan Shownieuws weten dat haar dochter inderdaad bezig was met de aanschaf van een nieuw pand.

Maxime Meiland-05