Met zijn handel in vodka en sportpoeders, heeft Joel Beukers zijn droom om een uitgebreid wagenpark te bezitten verwezenlijkt. In 2020 besloot de YouTuber en ondernemer zijn Rolls-Royce Phantom weg te doen voor een Lamborghini Urus. Momenteel zijn daar alweer een aantal andere voertuigen voor in de plaats gekomen en is zijn oude Urus opnieuw in de verkoop belandt.

Oude Lambo van Joel Beukers kan van u worden

Tijdens de lockdowns vanwege de coronapandemie nam hij zijn Urus graag mee op avontuur, zoals een aantal keer over de  P.C. Hooftstraat. Hoewel daar wel meer indrukwekkende voertuigen op en aan rijden, viel die van Joel nogal op vanwege de kleur. Als de zon zich even liet zien, werd het winkelend publiek haast verblind door de gouden wrap die Beuker laten toevoegen aan bijna al zijn auto’s, ook op de varianten met 6 wielen.

Joel Beukers

Zijn Urus werd destijds onder handen genomen door Absolute Motors, waar Rico Verhoeven sinds kort mee samenwerkt, en zij voorzagen de inmiddels beste verkocht auto van Lamborghini van wat extra koolstofvezel (onderdeel van het Nero Aero Package) en zwart gemaakte interieurlijsten, terwijl ‘ie staat op 24-inch wielen van Vossen. De gouden wrap is eraf, de stickers zijn verwijderd en de originele zwarte laklaag is weer tevoorschijn gekomen.

Naast de Urus kon u Beukers toentertijd ook tegenkomen in zijn Lamborghini Huracán, Ferrari 812 Superfast of Maserati Quattroporte.

Onderweg naar de sportschool pompt Beukers graag een grimmige technoplaat en die kwamen goed tot z’n recht dankzij het Bang & Olufsen-geluidssysteem. Ook was het een comfortabele rit met de aanwezigheid van stoelverwarming met ventilatie- en massagestand. Hoewel de Urus dus al een paar jaar meegaat, ziet hij er zo goed als nieuw uit en de oranje contrasterende stiksels in het interieur en de oranje remklauwen complimenteren de rest van het zwarte uiterlijk.

Vraagprijs van de Lamborghini Urus uit 2020

De wagen met 650 pk heeft 37.571 kilometer gelopen en staat momenteel in de etalage bij de autodealer Broekhuis Alkmaar. Nieuw kost de Urus in Nederland rond de € 315.000, maar wegens de eindeloze personalisatiemogelijkheden, kan de prijs al gauw oplopen. Aangezien de voormalige beuker van Joel Beukers nogal wat extra features en toevoegingen bevat, wordt ‘ie verkocht voor liefst € 329.900. Dat is iets meer dan de oorspronkelijk aanschafprijs van € 317.348, blijkt uit een eenvoudige kentekencheck.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)