Het Nederlandse bedrijf VDM Cars is op de proppen gekomen met een wel heel bijzondere advertentie. Zij bieden namelijk een metallic grijze Bentley Continental GT aan. Nu is dat op zich niet zo bijzonder, echter is de wagen volledig onder handen genomen door het Duitse tuningsbedrijf Manhart. En hoewel de wagen in 2017 voor het eerst het licht zag, heeft de Bentley slechts 1450 kilometer gelopen. Een extra reden om even een kijkje te nemen bij deze Britse krachtpatser.

Metallic grijze Bentley Continental GT aangeboden door Nederlandse dealer

De Bentley beschikt over een heus tuningspakket en bodykit van Manhart. Hierdoor ziet de wagen er niet alleen zeer sportief uit, maar zijn zijn prestaties ook nog eens opgekrikt. Met zijn 6,o liter V12-benzinemotor behaalt de Continental zo’n 710 pk, met een indrukwekkend maximaal koppel van 1017 Nm. Hiermee bereikt de Continental een topsnelheid van zo’n 300 kilometer per uur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VDM Cars (@vdmcars)

Ook van buiten is de “Grey Metallic” Continental flink onder handen genomen. Zo heeft hij onder andere een in carbon gehulde front spoiler, rear spoiler, sideskirts en front bumper. Ook de spiegelbehuizing is volledig gehuld in hoogwaardig carbon, typerend voor bedrijven als Manhart.Verder beschikt de Continental over 21-inch lichtmetalen velgen in een 10-dubbelspaaks zwart gepolijst design.

Interieur

Ook het interieur is net zo sportief als de prestaties van dit monster. De alcantara zwart/crème leren stoelen zijn uiterst comfortabel, waardoor rijden in deze volautomatische Continental zeker geen straf is. Overigens beschikken beide voorstoelen over stoelverwarming. Ook aan de zomermaanden is gedacht: door de gehele auto bevindt zich een automatisch airco-systeem.

Het dashboard is uitgerust met infotainment-scherm. Het scherm beschikt over een uitgebreid navigatiesysteem en DAB-radio. Het geluid uit de radio klinkt glashelder met het geavanceerde geluidssysteem van Daim. Wat gelijk in het oog springt is de analoge Breitling-klok die boven het scherm is geïmplementeerd.

Bentley Continental GT

Zoals gezegd heeft de wagen uit 2017 slechts 1450 kilometer op de teller staan. Heeft u interesse in deze exclusieve Bentley Continental GT, die beschikt over de meest excentrieke details? Voor een bedrag van € 187.500 kunt u zomaar de nieuwe, trotse eigenaar zijn. Bekijk hier de advertentie van VDM Cars.