Versace speelt met hun herkenbare gele-zwarte print al jaren een prominente rol in de mode-industrie. Als je een ouder bent van een kleintje, weet je hoe cruciaal kinderwagens zijn. Een combinatie van deze twee kunnen uitermate geschikt zijn voor de hippe ouder. Zie jij jezelf hiermee al gaan over de P.C. Hooftstraat?

Versace kinderwagen

Om je te helpen je baby in stijl te vervoeren, is Versace met zijn geheel nieuwe kinderwagen met barokprint. Het accessoire is ideaal voor lunchwandelingen of winkeluitstapjes en is zo luxueus als maar kan.

beugel

De kinderwagen meet ongeveer is 102cm x 55cm x 85cm en beschikt over 3 verstelbare ligposities om maximaal comfort te generen voor je gekoesterde kroest. Om absolute veiligheid te garanderen heeft de wagen 5-punts-gordel, een omkeerbaar kussen, een verstelbare voetensteun, een verstelbare handgreep en een zachte rugleuning.

Samenstelling

Zijn aluminium structuur en magnesium schaal maken hem robuust en toch zeer licht in gebruik. De kinderwagen wordt verder geleverd met een opbergmand in de vorm van een draagbare rugzak, een luifel met een uitbreidbaar venster voor ventilatie en een tas om de wandelwagen in te pakken tijdens het reizen.

Het ultralichte accessoire is geschikt voor kinderen met een gewicht tot 22 kg en is het enige luxe quotiënt dat uw kleine doerak nodig heeft. Het is voorzien van de Versace-gravure en het logo over de hele kinderwagen en is op zichzelf al een stijlstatement.

Waar kan ik ‘m halen?

Horen we je al vragen. Voor €1.800 ga je de deur uit met je kind in de nieuwe Italiaanse kinderwagen. Uiteraard zijn de winkels gesloten, dus zal je ‘m online moeten bestellen bij één van de geselecteerde retailers of op de officiële website van het merk.

Versace

Uiteraard zijn er ook andere merken op de bandwagon gesprongen. Zo zie je op de foto hieronder ook de adaptatie van o.a. Dior en Fendi.

Dior en Fendi