Volgens tarieven van boekingskantoren voert Davina Michelle de lijst aan van de duurste Nederlandse zangeressen om te boeken. Van iemand met haar staat van diensten verwacht je dat ze ’s avond thuiskomt in een moderne woning. En dat is ook zo. Samen met haar partner Sebastiaan kocht ze een villa van 429 vierkante meter in Capelle aan den IJssel.

Villa in Capelle aan den IJssel van Davina Michelle

De gage van Davina Michele per halfuur bedraagt € 40.000 en met meerdere shows per maand stapelt dat bedrag lekker op. Hoewel haar carrière pas écht van de grond kwam in 2018, te danken aan haar deelname aan Beste Zangers, leeft ze als een doorgewinterde ster. Haar villa bevat twee woonlagen en in totaal 11 kamers, waaronder zeven slaapkamers en drie badkamers.

Davina Michelle

Terwijl ze altijd in haar geboortestad Dordrecht bleef wonen, met name omdat de studio dicht in de buurt was, werd in 2020 de verkoop afgehandeld en besloot ze te verkassen richting Capelle aan den IJssel. De vraagprijs lag aanvankelijk op € 1.190.000, maar daar wist ze succesvol € 90.000 onder te bieden. Ze liet er vervolgens een hypotheek op vestigen van € 3 miljoen.

Davina Michelle

Als er gekookt is in de ruime keuken met meerdere fornuizen en een barretje, kan er neergeploft worden op de bank (of iets formeler in de eetkamer) en om de avond vervolgens knus door te zetten voor de open haard. Het interieur is licht ingericht met voornamelijk witte tinten en contrasterende zwarte elementen. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen dat mooi landt op het wit en beige meubilair.

Enorme tuin met zwembad

Trap op en we belanden bij de ruim opgezette master bedroom met en-suite badkamer. Vanuit het raam in dit vertrek tuurt Michelle ’s ochtend over het omliggende landschap en haar gigantische tuin. Gras domineert het perceel, maar er is ook ruimte overgehouden voor een zwembad, voetbalgoaltje en trampoline. En tot slot leent het dakterras zich perfect om te loungen. Prima vertoeven, lijkt ons zo.

Davina Michelle

Zie op Bekende Buren meer beeldmateriaal van de woning.