Nederland zit boordevol luxe, maar soms passeren we graag eens de landsgrenzen om te kijken hoe het in andere landen gesteld is. Voor een nieuwe Pure Luxe-video reizen we af naar onze zuiderburen om even te proeven van het gevoel wat een bezoeker aan het Botanic Sanctuary Antwerp, ofwel het meest luxe hotel van Antwerpen, ervaart.

Baden in luxe bij Botanic Sanctuary Antwerp

We rijden richting Antwerpen in een BMW 7-serie, omdat de auto van presentator Floris Wyers onder handen wordt genomen door Rick van Stippent. De deuren van het hotel werden in febrauri van dit jaar geopend en van origine is het een ziekenhuis. Inmiddels is het object op de kaart gezet als een luxueus hotel waar 5-sterren op de muur pronken en maakt het onderdeel uit van de The Leading Hotels of the World.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Navenant Magazine (@navenantmagazine)

Uiteraard willen we alles meepakken, dus naast de hotelsuite gaan we ook langs de verschillende zalen, meetingrooms, de wellness en twee van de vijf restaurants, waaronder het met twee Michellinsterren bekroonde Hertog Jan. Zodra we een paar kamers aan de lijve hebben ondervonden wandelen we in een ondergrondse tunnel richting de spa.

Vervolgens brengen we een bezoek aan een vestiging van Schaap & Citroen Certified Pre-owned, gesitueerd in het hotel, krijgen we een bescheiden kijkje bij de whiskyclub (exclusief voor leden die € 250.00 hebben geïnvesteerd), bekijken we het vinarium en sluiten we af met een verse cocktail in de hotelbar.

Bekijk de video hieronder om erachter te komen hoe u kans maakt op een overnachting in dit weelderige hotel.

Met speciale dank aan Botanic Sanctuary Antwerp en Schaap & Citroen.