Met de Kerst weer voor de deur denken we massaal na over cadeautjes die de ontvanger écht blij zullen maken. Met deze vijf unieke presentjes weet u in ieder geval zeker dat u de juiste snaar zult raken bij uw familielid, vriend(in) of collega.

5. Wollen trui van Girav

U wilt er met de Kerst natuurlijk warmpjes bijzitten, zeker in een tijd waarin de energieprijzen de (fondue)pan uit vliegen. Een heerlijk warme lamswollen trui is dan ook geen overbodige luxe. Girav is daarin een perfecte uitkomst. Girav heeft al meer dan 20 jaar ervaring in productontwikkeling en inkoop bij fabrikanten, wat leidt tot de perfecte combinatie voor mannen die een perfect(e) shirt of trui zoeken. De Tallin Trui heeft een regular fit en is afgewerkt met een ronde hals en ribboorden. De wollen trui voor mannen voelt licht, maar is verrassend warm en kriebelt niet. Hét perfecte cadeau voor tijdens een witte Kerst.

Lamswollen trui Girav

4. Philips Senseo CA6500/60 melk0pschuimer

Er gaat niets boven de dag starten met een heerlijke kop koffie. En uw dagelijkse bakkie kan niet lekkerder afgetopt worden dan met een heerlijke laag melkschuim uit de Philips Senseo CA6500/60. Met dit apparaat maakt u met één druk op de knop extra fijn melkschuim. Met een inhoud van 120 ml is dit genoeg voor zeker twee cappuccino’s. Bijkomend voordeel is dat het apparaat zowel warm als koud schuim geeft, waardoor u ook in de zomer kunt genieten van uw frappuccino met schuim. Het perfecte kerstcadeau voor de fervente koffieliefhebber.

Philips Senseo Kerst

3. Wafelijzer

Deze roze rakker is het perfecte cadeau voor de thuis-bakkende hobbyist. Met dit Bestron wafelijzer maakt u op zeer eenvoudige wijze de allerlekkerste klassieke hartwafels. Het bakken is ontzettend simpel, er is geen boter of bakspray nodig. U giet simpelweg het beslag in de kom, en binnen 5 á 10 minuten liggen er zeker vijf overheerlijke wafels op uw bord. Een ideaal dessert voor bij het (Kerst)diner. Ook het reinigen van het apparaat is uiterst eenvoudig; een vochtige doek voldoet. Het is echter wel aan te raden om bij veelvuldig gebruik minimaal één keer per week de platen los te maken voor een grondige reinigingsbeurt.

Bestron Wafelijzer Kerst

2. Massage Gun

Met dit massagepistool wordt ontspannen na een work-out naar een ander niveau getild. De Sanbo® Massage Gun Prime helpt u bij het herstel van spieren na het sporten en voorkomt blessures. Met de klopmassage technologie worden de spieren intensief gemasseerd. Het apparaat bevordert de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen in de spieren. Het is de beste manier om herstel te optimaliseren en om uw lichaam voor te bereiden op de volgende (intensieve) sportsessie. De kans op vervelende blessures wordt tot wel 60% gereduceerd!

Sanbo® Massagepistool Kerst

1. Whisiskey Whiskey Karaf wereldbol

Hét cadeau voor de liefhebber van whiskey, maar ook voor de beginnende drinkers. Met deze unieke wereldbol begint uw whiskey-avontuur nog voor u de eerste slok genomen heeft. Met haar luxe en catchy uitstraling past de wereldbol ook nog eens uitstekend binnen uw interieur. De karaf is ook uiterst geschikt voor rum, wodka, likeur of uw andere favoriete drankje. Deze wereldbol maakt uw gezellige (Kerst)avond met vrienden of vriendinnen helemaal af.

Whisiskey Karaf Kerst