Bij een Nederlandse dealer is een prachtige Audi RS6 Avant, compleet getuned met Mansory-kit, te koop verschenen. Deze wagen heeft een uniek gouden accent, heeft een lage kilometerstand en verkeert in uitstekende staat. Alle reden om even een kijkje te nemen bij deze Duitse krachtpatser.

Audi RS6 Mansory op de kop te tikken bij Nederlandse dealer

De wagen zag het licht voor het eerst in oktober van 2021 en heeft dan ook slechts 5800 kilometer gelopen. De RS6 is een prachtig staaltje autotechniek. Met zijn 22-inch velgen en Daytonagrijze kleur, die een pareleffect geeft, steelt u de absolute blits.

Audi RS6 Mansory

En of dat niet genoeg is: de wagen is volledig onder handen genomen door Mansory. Alles aan het exterieur is gemaakt van hoogwaardig carbon. Het exterieur is afgetopt met een opvallende goud metallic streep aan de achterzijde. Overigens zijn de remklauwen in dezelfde gouden kleur gedompeld.

802 pk en topsnelheid van 250 kilometer per uur

Met het indrukken van de aluminium pedalen krijgt u het verwachte geluid uit de gechipte 4,0 liter V8-benzinemotor, die zo’n 802 pk en een maximaal koppel van 1049 Nm levert. Hiermee bereikt u normaliter een topsnelheid van 250 kilometer per uur, maar met het Dynamic Plus Pakket waar deze Audi over beschikt kan dit oplopen naar zeker 305. Het accelereren van 0 naar de 100 kilometer per uur gebeurt in een luttele 3,6 seconden.

Van binnen is de RS6 van alle gemakken voorzien. De zwarte Valcona-lederen sportstoelen in honingraat design zitten uiterst comfortabel, wat rijden in deze auto nog meer feestelijk maakt. Dat wordt benadrukt met de verwarm- en ventilatiesystemen die in de voorstoelen te vinden zijn. In het dashboard is een middenconsole te vinden, die beschikt over Audi Smartphone Interface, waardoor u gemakkelijk uw eigen muziek kunt luisteren.

Er is overigens ook een ‘gewone’ digitale radio. De muziek klinkt glashelder met het geavanceerde Bang & Olufsen geluidssysteem met een totaalvermogen van 1820 Watt.

Audi RS6 Mansory

Heeft u interesse in deze prachtige Audi RS6 Avant, compleet afgetopt met een Mansory-kit én een lage kilometerstand? Voor een bedrag van € 347.950 kunt u zomaar de nieuwe eigenaar worden. Bekijk hier de advertentie van VD Akker.