Deze onlangs voltooide grootschalige luxe residentie is gelegen op een gewaardeerd landgoed van 189 hectare en gelegen in een enclave in West Vancouver met uitzicht op de skyline van de Canadese stad. Slechts enkele minuten verwijderd van een country club en privé-scholen. Luxe verheft zich hier tot een nieuw niveau.

Europees uiterlijk op vier uitgestrekte niveaus

De architecturale elegantie dat is geïnspireerd op de Europese markt dat wordt vergezeld door het ruige, omliggende landschap en beschikt over meer dan 1394 vierkante meter aan binnen-buitenleven over vier uitgestrekte niveaus. Dat terwijl het weelderige ontwerp goed is beveiligd en het gemak van de meest up-to-date technologie van vandaag de dag wordt omarmd.

Canada

“Royaal van schaal en intiem qua comfort”, is het spectaculair maar toch uiterst sfeervol. Na het betreden van de Grande-marmeren entree is het eerste dat opvalt de handgemaakte ronde trap van drie niveaus met een gigantische kristallen kroonluchter die leidt naar formele woon- en eetgedeeltes.

Natte, bar wijnkamer, thuisbioscoop en een overloopzwembad

Een sensationeel lager niveau is ontworpen voor entertainment en omvat een fantastische natte bar met glazen wijnkamer, een fantastische oefenruimte, ultramoderne thuisbioscoop en privékantoor of studeerkamer, allemaal leidend tot een overdekt buitenterras met jaccuzi die uitloopt in het zwembad. Verder is er een verwarmde buiten eethoek met zomerkeuken en ingebouwde barbecue.

Canada

Na het zien van de promotievideo vonden we vooral de privé-gondel vanaf de oprit naar het huis voor erg opmerkelijk. Maar ook de binnenlift naar alle drie de niveaus, geïntegreerde verlichting, beveiliging, airconditioning en een garage voor drie auto’s met een extra motorbaan voor twee auto’s en omheinde verwarmde oprit. Elders is er een terras aangelegd met open haard op het hoogste niveau met Cabaña en een putting green voor minigolf.

Landgoed in Canada is een klasse apart

Het hele landhuis in Canada is ’s avonds verlicht door diverse sfeerlampen die zorgen voor dramatisch effect in de bergen. Het witte interieur, de prachtig aangelegde tuinen, onberispelijke materialen en luxe voorzieningen maken dit landgoed tot een klasse apart.

De verkoopt gaat via Malcolm Hasman, die er een prijskaartje opplakte van $14,880,000.

Candada bioscoop Canada