Momenteel wacht een historisch landgoed op slechts 32 kilometer buiten Rome op de volgende eigenaar. Deze historische villa ligt op de top van een oud dorp en biedt een schilderachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Voor € 45 miljoen krijgt u niet alleen de sleutels van het hoofdverblijf, maar ook de volledige toegang tot een wijngaard en een naastgelegen restaurant. In totaal beslaat het landgoed maar liefst 16,2 hectare.

Hoofdverblijf in Italië

De accommodatie is geïnspireerd op Toscane en ligt aan een originele Romeinse weg, omsingeld door weelderige, vruchtbare gronden. Denk aan eeuwenoude olijf- en amandelbomen en een riante fruitboom- en wijngaard.

Het hoofdverblijf meet 1.031 vierkante meter, maar er zijn ook nog twee gastenverblijven, plus een heleboel dromerige voorzieningen. Er gaat echter niets boven het kunnen bottelen van uw eigen geoogste wijn, dat vervolgens bewaard of gerijpt kan worden in uw eigen, omvangrijke wijnkelder.

landgoed Italië

In totaal heeft het pand zeven slaapkamers en zijn er acht extra slaapkamers. Ook is er altijd wel een badkamer vrij, want er zijn er maar liefst 19 aanwezig.

Restaurant

Als je van plan bent een episch publiek te ontvangen, is er een privé-restaurant op het terrein dat is uitgerust met een moderne commerciële keuken en genoeg zitplaatsen voor maximaal 25 personen. Qua entertainment zullen zij overigens niets tekort komen. Bezoekers kunnen rondhangen bij het schilderachtige buitenzwembad of een bezoek brengen aan de overdekte spa in Romeinse stijl, compleet met zowel warme als koude baden, een sauna, een stoombad en een variatie aan massageruimtes.

Om dit landgoed in Italië met alles erop en eraan te verweven, moet u maar liefst € 43 miljoen neertellen. Een kleine prijs voor het paradijs, nietwaar? Belangstellenden kunnen contact opnemen met de makelaar van Brown Harris Stevens.