Nog een paar nachtjes slapen en dan staat Kerstmis alweer voor de deur. Allerlei bedrijven proberen hier met ludieke acties op in te spelen. Net zoals het in Groningen gevestigde Garage Casper van Gijs Marree. Als u bij hem voor € 124.991 een Kerstboom aanschaft, krijgt u er een Porsche 911 Carrera 4 GTS gratis bij.

Gratis Porsche 911 Carrera 4 GTS bij aanschaf van een Kerstboom

Het is nogal een karig boompje, maar in combinatie met de felrode 911 wordt ‘ie vast met open handen ontvangen bij het thuisfront.  De actie loopt al een tijdje, maar er is nog niemand ingegaan op het aanbod, want de online advertentie staat nog live. Het is overigens geen gloednieuwe Porsche, want dit exemplaar heeft al 87.055 kilometer op de teller staan.

In een video van PowNed zien we dat de eigenaar van de autodealer een bescheiden slingertje in de boom hangt, vergelijkbaar met de kleur van de 911. Nadat de presentator eindelijk de sleutelingang heeft gevonden, de auto gestort is en de handrem eraf is gehaald, kunnen ze beginnen met een testritje.

Ze trapt de 1490 kilogram zware sportwagen even flink op z’n staart. En gezien de 450 pk en 550 Nm knallen ze met een noodgang over een eenvoudig landweggetje.

Naast deze krachtbron beschikt de Porsche over 20 inch lichtmetalen velgen, privacy glas, geborsteld aluminium sierlijsten, stoelventilatie- en verwarming én Alcantara bekleding. Zit u na alle cadeaus in de decembermaand ietwat krap bij kas? Geen zorgen, voor € 2062 per maand kunt u ‘m ook leasen. Of u dan ook de kerstboom meekrijgt, is niet duidelijk.