Iedereen worden geraakt door de oplopende levenskosten. Om ervoor te zorgen dat men toch hun kostbare smaakpapillen kan blijven trakteren, herintroduceert De Ron Gastrobar Groep het ‘Vroege Vork Voordeel’. Wie vroeg aanschuift kan rekenen op 15% korting op de totaalrekening, want uit eten gaan moet volgens Ron Blaauw “een feestje zijn” en dat ook blijven.

Vroege Vork Voordeel

De Nederlandse chef-kok, televisiepersoonlijkheid en horecaondernemer introduceerde deze actie ook al vóór corona. Dat bleek een groots succes. Omdat de kosten er bij ieder “flink inhakken”, kan iedereen vanaf maandag 14 november dineren bij “alle Ron Gastrobar-restaurants met maar liefst 15% korting op de hele rekening”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ron Gastrobar (@rongastrobar)

Hoewel het voor Nederlanders jarenlang meer regel was dan uitzondering om rond 18:00 aan te schuiven, is dat tegenwoordig rond 19:00 á 19:30. Op doordeweekse dagen is het de eerste uren na openingstijd dan ook muisstil. En dat is zonde. Dus deze actie is niet alleen een fijne bijkomstigheid voor hongerige klanten, maar voor de zakken van de restaurantketen van Blauw.

Om gebruik te maken van het voordeel moet men vooraf reserveren en vóór 17:00 uur (of 17:30 uur in de Gastrobar aan de Amstelveenseweg) aanschuiven. Vanaf dan heeft u twee uur om alles op tafel soldaat te maken, want daarna moet de tafel gereed zijn voor de volgende shift stervelingen. Verder staat in de voorwaarde dat de groep maximaal uit acht personen mag bestaan en “specials, bbq lovers, kaviaar of exclusieve menu’s” tellen niet.

15% korting op de volledige bon

Interesse om gebruik te maken van de 15% korting? Reserveer dan een tafel via het reserveringssysteem op de website van Ron Gastrobar. De actie loopt van maandag 14 november tot en met zaterdag 31 december, met uitzondering van de feestdagen, en geldt in alle vestigingen van de restaurantketen.

  • Ron Gastrobar Oriental Downtown 17:00 – 19:00 uur
  • Ron Gastrobar Indonesia Ouderkerk 17:00 – 19:00 uur
  • Ron Gastrobar Indonesia Laren 17:00 – 19:00 uur
  • Ron Gastrobar in Amsterdam Oud-Zuid (met Michelinster): 17:30 uur – 19:30 uur