Deze week is Pure Luxe te vinden op de jaarlijkse Masters Expo in de Amsterdam RAI, een zaken – en toch ook een beetje – luxebeurs. Dat past natuurlijk compleet in ons straatje, en dus nemen we even een kijkje. We komen menig ster tegen, zoals Gordon, Kwebbelkop en Manuel Broekman. We bekijken alle mooie, nieuwe luxe die wordt gepresenteerd, inclusief de eerste vliegende auto in Nederland!

Masters Expo 2022

We beginnen – uiteraard – bij de duurste gin van Nederland, Slagers Gin. In de fles zit bijna 300 gram 14-karaats goud verwerkt, ingelegd met diamanten. Het prijskaartje? Dat houden we nog even geheim. Echter moeten wij ons aan een smaaktest onderwerpen uit een fles van € 40. Laat even een ‘command’ achter en raad hoeveel de dure fles kosten win een mooie box met een flesje gin en glazen.

Ook nemen we een kijkje bij onze vrienden van Land Rover, met als aandachtspunt een spierwitte Vogue. Daarnaast nemen we zanger en presentator Gorden tegen het lijf, die tegenwoordig in Dubai woont. Gevraagd wordt of de zanger nog Kerstmis viert: “Nee, alleen Cashmis”, zo buldert hij op typerende wijze. En helaas, een housetour in Gordons appartement zit er niet in. Daarnaast treffen we Jordi van den Bussche, beter bekend als YouTuber Kwebbelkop. Hij is het trotse covermodel van de nieuwe Masters Magazine. U weet het ongetwijfeld, maar met Kwebbelkop hebben we nog een dealtje staan: binnenkort meer!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

De eerste vliegende auto van Nederland

Inmiddels zijn we gearriveerd bij het paradepaardje: de eerste vliegende auto van Nederland. We spreken met Marco van den Bosch, CCO van het bedrijf PAL-V, die de compacte tweepersoons autogiro bedacht en inmiddels op de markt heeft gezet. Voor de besturing is zowel aan autorijbewijs als autogirovliegbrevet nodig. Daar biedt het bedrijf dan ook een aparte opleiding voor aan, die volgens Van Den Bosch “gemakkelijker is dan helikoptervliegen.”

We sluiten de video af bij Beso by Sominos, een heerlijk vernieuwd visrestaurant. Als kers op de taart kunt u een potje kaviaar winnen! Snel kijken dus, en laat in de ‘commands’ weten hoeveel mensen in het restaurant passen.

Met speciale dank aan de Masters Expo 2022 en alle geïnterviewden