Binnenkort trekt iedere vriend, vriendin en alles daartussenin hopelijk weer alles uit de kast om te laten blijken hoeveel liefde ze voor zijn of haar partner heeft. Inderdaad, Valentijnsdag staat weer voor de deur. Dé uitgelezen dag om de liefde te vieren en we raden aan om dat in luxe te doen. Ieder cadeau volstaat eigenlijk, zolang het vanuit een goede en oprechte plek komt, maar om keuzestress te vermijden helpen we u graag met een geschikt cadeau uitzoeken, want een bosje rozen bij de bloemist in de buurt zijn ook zo voor de hand liggend.

Valentijnscadeau uitzoeken

U kunt gaan voor dagjes weg of luxe arrangementen, maar u toevlucht kan ook gevonden worden in producten. Want we leven nou eenmaal in een materialistische maatschappij. Daarbij heeft niet iedereen evenveel te besteden, dus hebben we een gevarieerd aanbod uitgezocht. Oftewel: voor ieder wat wils.

Hoewel Valentijnsdag inmiddels meer in het teken staat van commercie in plaats van het ogenschijnlijke doel: welgemeende liefde, voelt u zich waarschijnlijk toch schuldig als u partner een cadeau voor u heeft, terwijl u met lege handen thuis bent gekomen. Zorg er dus voor dat u ruimschoots op tijd bent en niet op het laatste moment in een race tegen de klok een cadeau moet uitzoeken. De gemiddelde gemiddelde uitgave aan een Valentijnscadeau lag in 2020 op ongeveer € 55, een stijging van bijna € 10 in vergelijk met drie jaar eerder, maar wij mikken nog ietsjes hoger.

Een duomassage

Een ontspannende massage, maar dan samen. Diverse massagesalons hebben een arrangement samengesteld waar Valentijnsdag centraal staat. In het westen zijn mensen gewend om zichzelf in de watten te leggen, maar toch ervaart het overgrote deel van de Nederlanders stress in het dagelijks leven. Daarom kan een volledige lichaamsmassage niet allen gelden als een leuk uitje, maar kan ook uw stress verlichten. Twee vliegen in een klap.

Horace – Eau de Parfum 100ml

Het geven van een parfum is een teken van genegenheid. Het is dus van belang om een geur uit te zoeken die past bij je partner. Maar met sommige geuren zit u altijd wel gebakken. De Eu de Farfum van Horace  is er zo’n een. “Dit eau de parfum is rijk aan basisnoten en past bij je huid om een ​​geur te creëren die uniek is voor jou.” De houtachtige, en subtiele sporen zorgen voor een flinke teug kruidigheid die u de hele dag bij u of uw partner blijft.

Bestel de parfum hier!

Zonnebril

Hoewel het nog even duurt voordat de eerst zonnestralen zich van hun beste kant laten zien, is het alvast handig om u partner preventief te wapenen tegen sterkte van de zon, en alle gevolgen van dien. We stellen graag Nayah- zonnebril van het in Barcelona gevestigde merk Meller aan u voor. Deze wapening tegen de zon is unisex en uiterst stijlvol en het exclusieve design oogt fris, zorgeloos en is geïnspireerd op de jaren 70′, maar voorzien van een modern jasje.

Bestel de zonnebril hier!

Sieraad

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MAJIME (@bymajime)

Kleding maakt de man is een bekend spreekwoord, maar hoe zit het bij de vrouwen? Hetzelfde is toepasselijk, maar vrouwen complimenteren hun outfit graag met sieraden. Bij het Amsterdamse sieradenmerk By Majime, ‘echt’ in het Japans, bent u aan het juiste adres om uw partner te trakteren op tijdloze en luxueuze sieraden, zoals ringen, armbanden en kettingen.

Bezoek de webshop hier

Uit eten gaan

Ja, we weten het. Uit eten gaan is misschien nóg meer cliché dan een bos rozen, maar laat ons even uitpraten. Diverse restaurants toveren hun restaurant tijdens Valentijnsdag om tot een plek waar de liefde gevierd kan worden. Liefde gaat tenslotte door de maag. Wederom een afgezaagd statement, maar dat maakt het niet minder waar. Bovendien grijpen we iedere gelegenheid aan om ergens uitgebreid ergens te dineren. Want daar krijgen we toch nooit genoeg van?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Restaurant Soigne (@restaurantsoigne)