Honden zijn stressverlichters, dragen bij aan een actiever leven en zullen je nooit, maar dan ook nooit bedriegen. Echter kan een hond in huis ook de hofleverancier zijn van een aantal problemen. Honden kunnen veel blaffen, ongegeneerd kwijlen, tegen mensen opspringen én nogal verharen, afhankelijk van het ras.

Hondenharen en vuil verwijderen

Zelfs wanneer de schoonmaker is langsgeweest komt u ze tegen. Hondenharen. Het volledig elimineren kan nogal een opgave zijn. Een goede manier om hondenharen te verwijderen is met een borstel of een stofzuiger. De tweede optie is daadkrachtiger en sneller, maar er zijn ook apparaten die speciaal zijn ontworpen om precies deze haarsoort tegen het lijf te gaan.

Voor eigenaren van gezelschapsdieren is het vinden van de juiste stofzuiger een vereiste. De zuigkracht van een Dyson komt goed van pas bij het opzuigen van dierenharen en vuil dat van buitenaf onbedoeld wordt meegenomen door uw trouwe viervoeter. Dyson heeft namelijk een huisdierverzorgingsset tussen het assortiment staan die is ontwikkeld door een bekwaam team van engineers en microbiologen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dyson Netherlands (@dyson_nl)

Pet Grooming Tool van Dyson

Het betreft een Pet Grooming Tool, ofwel een speciaal opzetstuk voor dieren, voor enkele van de sterkste zuigers die ze aanbieden. De verlichtingstechnologie in de stofzuigers onthult microscopisch klein stof, vuil en haren van huisdieren die u met het blote oog amper kan waarnemen.

Verder zorgen de borstelharen van nylon, antistatische koolfstofvezelharen en zuigkracht van Dyson ervoor dat loszittend haar en de lastigste klitten worden verwijderd. Deze gadget is tevens in staat om ook huidschilfers, stuifmeel, bacteriën en allergenen te verwijderen. Geen overbodige luxe, want er lopen nogal wat mensen op deze aarde rond met allergieën voor honden en soortgenoten.

Bovendien is de set gebruikersvriendelijk. De borstel kan direct op het hoofdgedeelte van de Dyson V12 Detect of de Dyson V15 Detect Slim worden bevestigd of via een verlengslang waarmee u wendbaarder bent. Met slimme sensoren wordt de zuigkracht automatisch verhoogd op plekken met veel stofdeeltjes. Kans blijft aannemelijk dat uw hond niet zal kwispelen wanneer u de stofzuiger uit de kast haalt, maar de klus zit er zo op.