Na een luttele vier weken heeft Brighton and Hove Albion-voetballer Joël Veltman zijn statige villa in Amstelveen al onder voorbehoud verkocht. De woning, gelegen aan de Brigantijn numero 5, heeft de verdediger vermoedelijk zo’n € 2,5 miljoen opgeleverd.

Joël Veltman verkoopt villa binnen recordtijd

Veltman kocht de villa begin 2020 voor zo’n € 1,9 miljoen. Nu zo’n drie jaar later is de woning alweer verkocht voor een bedrag van € 2.495.000, wat betekent dat de voetballer een kleine € 600.000 winst heeft gemaakt.

Villa Joël Veltman

Dit statige en zeer moderne herenhuis voldoet aan alle eisen van de gemiddelde Funda-zoeker. Wat opvalt is de zeer moderne inrichting. Zo vinden we een visgraat vloer, zwarte matstalen deuren en is er door de gehele woning veel lichtinval. Het totale woonoppervlak bedraagt 264 m² op een perceel van 451 m². Verder vinden we liefst zes slaapkamers, drie complete badkamers een eigen oprit, garage en op het zuidwesten gelegen tuin. Zo kan de nieuwe bewoner ten alle tijde genieten van genoeg zonlicht.

Villa Joël Veltman

Joël Veltman maakte in juli 2020 – hij heeft dus slechts zeven maanden van de villa kunnen genieten – de transfer naar het Engelse Brighton and Hove Albion, actief in de Premier League. De club won eerdaags nog met 3-0 van het grote Liverpool. Alvorens hij naar Engeland vertrok, speelde Veltman liefst acht jaar voor Ajax, waar hij ook zijn jeugdopleiding doorbracht. De laatste tijd wordt Veltman regelmatig in verband met een terugkeer bij de Amsterdamse club. Als dat gebeurt, zal hij dus wel op zoek moeten naar een nieuw stulpje.

Het appartement van Veltman is te huren

Veltman bezit overigens nog een woning: een appartement op de Amsterdamse Zuidas. Dit luxe appartement met 163 m² aan woonoppervlak is ook op Funda te vinden. De woning aan de Gustav Mahlerlaan bevindt zich op de 20e verdieping en is voor een bescheiden € 7.o00 per maand te huren. U heeft uitzicht over de gehele hoofdstad. Bekijk hier de advertentie.

Joël Veltman