De Conrad 91 in de kleur ‘Porsche grijs metallic’ is een zeiljacht waarvan er maar heel weinig op de markt zijn en een uniek, modern ontwerp bevat. De sloep wordt momenteel exclusief via De Valk Yacht Brokers te koop aangeboden. Gebouwd in 2016 en met een lengte van 27,93 meter, kan de volgende eigenaar alle weersomstandigheden trotseren, mede dankzij het hoofdzeil en de vijf hightech zeilen, maar er dient eerst een bedrag afgerekend te worden voor het zover is.

“Een zeiljacht waarvan er maar heel weinig op de markt zijn”

Met een aluminium romp en carbon mast heeft dit jacht van Conrad Yachts uit Gdansk, Polen, een laag brandstofverbruik, wat resulteert in een lage CO2-voetafdruk en een kosteneffectieve reis. Daar heeft men tegenwoordig vast oren naar. Tijdens de zeiltochten biedt de lichtgewicht romp stabiliteit en isolatie aan boord.

“Conrad 91 is een zeiljacht waarvan er maar heel weinig op de markt zijn”, aldus Arjen Hoeksma, jachtmakelaar bij De Valk Yacht Brokers. Met 355 pk aan vermogen is een maximale snelheid van 14 knopen.

Conrad 91

Comfort voor zowel de eigenaar als de gasten stonden hoog in het vaandel gedurende de bouw. Dat blijkt wel uit de ruime hutten, de badkamers en het teakhout. Er is op het achterdek voldoende accommodatie voor zes passagier, inclusief de eigenaar, en vier bemanningsleden. “De open pantry is geschikt voor elke ambitieuze (hobby)kok, voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur zoals een oven, kookplaat, koelkast, vriezer en nog veel meer.”

Conrad 91 daalt € 90o.000 in vraagprijs

Het jacht stond aanvankelijk in de etalage voor € 5.800.000, maar belangstellenden kunnen nu met € 4.900.000 al aankloppen bij de jachtmakelaar. Neem contact met ze op via hun eigen website en wie weet bepaal jij de volgende koers van dit prachtig staaltje vakwerk.