Jamaica, het land van ongerepte natuur, zonnestralen in overvloed, Caribische rum en niet te vergeten: Bob Marley. Voor velen zijn dit ingrediënten die het land in Zuid-Amerika een must visit maken. Maar een fervent vakantieganger weet dat het allemaal begint bij het vinden van een geschikte accommodatie. En daarvoor bent u bij Pure Luxe aan het juiste adres.

Tryall Club op Jamaica

We kunnen het met elkaar eens worden dat de meeste zaken in Nederland goed zijn geregeld, maar het klimaat laat ons keer op keer in de steek. En bovendien is haast iedereen chronisch gestrest, waardoor uitstapjes naar het buitenland voor sommigen noodzakelijk zijn geworden. Dus, zoals we al suggereerden, raden we een tropische bestemming zoals Jamaica aan.

Daar ligt namelijk een 5-sterren resort genaamd Tryall Club, op u te wachten. De luxueuze vakantiebestemming bevindt zich aan de noordkust van het eiland en strekt zich uit over een gebied van 890 hectare. Ja, dat leest u goed. Daarmee gezegd hebbende hebben gasten een weelderig uitzicht over het Caribisch gebied en mogen ze gebruik maken van alle voorzieningen. En dat zijn er nogal wat.

Luxe voorzieningen en weelderige uitzichten

Sinds dat de deuren in 1959 werden geopend, behoren de faciliteiten naar eigen zeggen “tot de beste in het Caribisch gebied”. We hebben het over een spa, een fitnesscentrum, wandelpaden, een privéstrand club en zelfs is er een golfbaan achttien holes. Ook zijn er diverse boetiekjes en restaurants en tennis- en golfbanen aanwezig om bij te dragen aan het ultieme vakantiegevoel.

Tryall Club, Jamaica-01

Om u in de watten te leggen staat er een heel betrokken team van personeel paraat. Maar zorg ook dat u genoeg tijd overhoudt om de omgeving te verkennen. Het omliggende landschap bestaat namelijk uit talloze bossen en watervallen, rivieren en prachtig water. Angst voor de zee en vissen? Geen probleem. Op het resort zijn  twee zwembaden aanwezig, waar u zich alleen druk hoeft te maken over chloor in uw ogen.

Iedere villa op het ressort bestaat uit vijf slaapkamers en vijf badkamers. Door het interieur merk je een echte verbinding met de natuur. Lopen is voor armoedzaaiers en dus zijn er twee golfkarretjes die u van A naar B brengen. Voor een prijs van € 2.304 per nacht kunt u samen met 9 van uw meest dierbare amices heerlijk genieten op de Caraïben.