Patty Brard en haar man Antoine van de Vijver wisten hun villa aan de Amstel van 266 m² met 6 ton winsten te verkopen. Iets minder dan ze voor ogen hadden, maar dat mag de pret niet drukken. “Met het oog op de oude dag” was Brard op zoek “naar een gelijkvloers kleiner pied a terre in Nederland” en die heeft ze gevonden in Almere.

Patty Brard ruilt Amstelveen in voor Almere

Haar gloednieuwe woning bevindt zich bovenop een duintop in de bijzondere wijk Almere Duin. Deze wijk heeft meer weg van een vakantiepark, maar het is toch echt een woonwijk. “Een exclusief huis op een bijzondere plek, op slechts 20 minuten afstand van Amsterdam Centrum of Zuid”, aldus de makelaar. “Tussen en op de duinen zijn hoogwaardige gezinswoningen ontstaan waarvan deze woning tot het ruimste type behoort.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

Maar wat nog dichterbij is, is het strand, evenals een boulevard en de jachthaven. Het woonoppervlak betreft 284 m² en er zijn aanwezig twee slaapkamer aanwezig. Het interieur zou niet mistaan in de volgende editie van VTWonen, maar Brard kennende zal ze hier nog het een en ander aan veranderen. Ze vindt dat mensen niet zo moeten oordelen over Almere en vindt haar nieuwe woonplaats “heerlijk voor de hondjes en een topcombinatie met Ibiza”, waar ze nog een huis heeft.

Patty-Brard-01

Ook de roddelpers is op de hoogte van het nieuws en zijn bij haar langsgegaan, maar daar is ze niet zo van gediend. “Beste paparazzi. Ja, we gaan naar Almere Duin verhuizen, maar dat is toch geen reden om op ’t wandelpad in de duinen te gaan crossen voor een foto? Daar lopen kinderen en hondjes… Kom op zeg!”, schrijft Brard op haar Instagram-story. Als jullie foto’s willen, bel me dan i.p.v. de voel overhoop rijden! Fijne eerste indruk op de buren ook.”

Enige vrijstaande huis in Noorderduin

Alle deuren in het huis zijn op maat gemaakt en voorzien stijlvol hang en sluitwerk. Overal zitten fraaie inbouwspots en uiteraard kan vloerverwarming niet uitblijven. Het enige vrijstaande huis in Noorderduin is ook voorzien van een tuin welke ingedeeld is met een zithoek, een grote eettafel en een buitenkeuken.

Volgens Bekende Buren heeft Brard € 1.195.000, omgerekend € 6.128 per vierkante meter neergeteld voor de Almeerse duinvilla. Hoewel de woning al verkocht is, kunt u hier de advertentie nog even doornemen en alle foto’s aanschouwen.