Heeft u afgelopen dagen nagedacht over eventuele emigratie naar het zonovergoten Spanje? Helaas, u bent net te laat voor dit spotgoedkoop aangeboden stulpje. Een riante villa in Salinas op een perceel van 11.000 m² is verkocht voor ‘slechts’ € 395.000.

Woonoppervlak van 147 m² op perceel van 11.000 m²

De villa bevindt zich in het dorpje Salinas, regio Valencia, in de provincie Alicante. De woning ligt op slechts 35 minuten rijden vanaf het vliegveld in Alicante. De villa fungeerde vroeger als landhuis waardoor er aan grootte geen gebrek is. Het perceel bedraagt in totaal 11.000 m² en het totale woonoppervlak is 147 m² met in totaal drie slaapkamers.

Het huis is in typerende Spaanse stijl gebouwd en het enorme perceel is omgeven door palmbomen en prachtige loungeplekken, waardoor de nieuwe eigenaar ’s zomers heerlijk kan vertoeven. Het paradepaardje is de veranda en het drie meter diepe zwembad, met daarin een heuse jacuzzi verwerkt.

Zwembad Villa Salinas

Naast onder andere de drie slaapkamers bevat de woning een mooie, grote open eetkeuken, een woonkamer en maar liefst twee badkamers op de begane grond. Ook vinden we een kelder, die perfect kan dienen als opslagplaats voor de allerlekkerste Spaanse wijnen. Een uniek aspect zijn de zeer hoge plafonds; iets wat we niet vaak zien in Spaanse woningen.

Gastenverblijf

Naast het hoofdgebouw vinden we op het gigantische perceel ook nog een gastenverblijf, waardoor de mogelijkheid tot een bed & breakfast tot een reële optie behoort. Deze leent zich met twee slaapkamers, een kleine keuken, een woonkamer en terras tot prima vakantiehuisje.

Villa Salinas Spanje

En dit alles voor ‘slechts’ € 395.000. Dat komt neer op zo’n € 2687 per m². Maar zoals gezegd, de woning draagt inmiddels het label verkocht. De villa was compleet instapklaar, wat de lage prijs nog maar eens tegenspreekt.