Ondanks dat Rick Ross een geschat vermogen van tussen de $ 45 en $ 55 miljoen heeft, let hij vast ook op de aanbiedingen op artikelen in de supermarkt. Want als je geld bespaard door zelf je gigantische gazon te maaien, dan pas je zonder twijfel bij ons Nederlanders, die wereldwijd bekend staat om hun krenterigheid.

Rapper Rick Ross

Zoals iedere rapper die het heeft gemaakt in de Verenigde Staten, heeft Rick Ross collecties die uiteenlopen van meer dan 100 sportwagens, terwijl hij tot voor kort geen rijbewijs had, tot sieraden en horloges. Het moge duidelijk zijn dat hij meer dan binnen is, maar dat weerhoudt hem er niet van om zelf z’n mouwen op te stropen en in de tuin aan de slag te gaan. Ook al schrijft hij op zijn Insta: “richer than I ever been.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Biggest Boss Rick Ross (@richforever)

Grasmaaien op zijn landgoed van

Op zijn landgoed van 235 hectare in Fayetteville, Georgia, vertelde Ross aan Forbes dat hij persoonlijk het gras op het terrein maait.

“Toen ik het landgoed Fayetteville kocht, zagen de lokale bevolking me een restaurant uitlopen en schreeuwen: ‘Je weet dat Holyfield $ 1 miljoen per jaar uitgaf om het gras te maaien'”, zegt Ross. “Dus besloot ik dat ik mijn eigen gras ging maaien. Ik ging naar John Deere en vroeg of ik de grootste tractor mocht zien, de meest efficiënte tractor. Ik vertelde hen dat ik meer dan 200 hectare had die ik wilde blijven maaien, en ze wezen de juiste tractor aan.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Braylen Dion (@braylendion)


Vervolgens kostte het ‘m twee uur tijd om de tractor aan de praat te krijgen, maar toen ‘ie eenmaal begon bleef hij vijf uur lang grasmaaien, onder het genot van een jointje – dat dan weer wel. “Toen ik dat deed, realiseerde ik me dat dit iets was wat ik wilde doen. Het was onbewust’, legt hij uit. Rust komt in vele vormen en ogenschijnlijk is de tijd in zijn John Deere-tractor zijn rustmomentje.