Het 27-jarige topmodel Romee Strijd en haar 32-jarige vriend Laurens van Leeuwen hebben in een video op hun YouTube-kanaal een boekje open gedaan over hun nieuwe droomvilla. Na maanden van verbouwen – een project dat in de miljoenen loopt – showt het stel nu voor het eerst hun gloednieuwe stulpje in het Zuid-Hollandse Pijnacker.

De droomvilla in Pijnacker

In de video vertelt het stel – dat samen dochtertje Mint heeft en binnenkort een tweede dochtertje verwacht – apetrots dat hun bouwproject na maanden dan eindelijk echt af is.

Bij betreden van de woning valt gelijk de stijl op. Werkelijk alles, van de vloer tot aan het plafond, is gedompeld in dezelfde kleur beige. Zelfs de speelhoek van dochtertje Mint heeft deze kleur beige. De villa is een paradijs voor degenen met een voorliefde voor organische vormen.

Villa Romee Strijd

Ook de bovenverdieping is een oase van beige. De villa beschikt over een inpandige logeerkamer, die dus geen raam heeft. Maar de twee kunnen in ieder geval wel naar hartenlust vrienden en familie opvangen. In de slaapkamer van het stel vinden we een (uiteraard) beige inloopkast, met zeer uitgebreide schoenen- en tassenverzameling.

De badkamer heeft veel weg van een gemiddelde wellnessfaciliteit, met groot ligbad. In de douche is een bijzonder tafereel te vinden: er is namelijk een bankje ingebouwd. Strijd verklaart in de video dat zij het vanwege haar zwangerschap fijner vindt om zittend te douchen.

De tuin heeft alle soorten voorzieningen

De luxe villa beschikt ook over een grote achtertuin, waarin het stel en hun twee dochters in de zomer naar hartenlust van kunnen genieten. In de tuin vinden we namelijk een groot zwembad, jacuzzi, zitruimte en zelfs een heuse gym, waardoor ook fit blijven voor de twee geen uitdaging hoeft te zijn.

Bekijk hieronder de video over de villa van Romee Strijd en haar vriend: