Vanwege de sneeuw die de omliggende landerijen en het rietendak bedekt, zouden de luchtfoto’s op Funda niet misstaan in een sprookjesboek. We hebben het over een Overijsselse woonboerderij die wordt omgeven door natuurgebieden.

Vrijstaande woonboerderij in Holten op een riante lap grond

“In dat buitengebied van Holten staat deze vrijstaande woning met vrijstaande garage. De woning staat op een royale kavel van 6.740 m² en heeft zowel aan de voor- als achterzijde een vrij en weids uitzicht over de mooie omgeving”, opent de makelaar van dienst. Steeds meer mensen trekken uit de randstad vanwege de prijzen, maar diegenen kunnen wel rekenen op meer bewegingsruimte, zowel binnen- als buitenshuis.

Waar u in de hoofdstad voor 6 ton waarschijnlijk alleen in aanmerking komt voor een eenvoudig appartement, krijgt u in Holten, tussen Almelo en Deventer in, een vrijstaande woning met garage, evenals een flinke lap grond.

Het interieur is echter nogal gedateerd, maar na een verbouwing kunt u hier echt een droomwoning van maken. Voorzieningen en ruimtes die al aanwezig zijn: drie slaapkamers, een open haard, een simplistische keuken en een woonkamer.

De huidige eigenaren lieten de advertentie op 28 december plaatsen en willen vast een nieuwe start maken in het huidige 2023. Wilt u afmaken waar zij mee zijn begonnen? Voor € 599.500, omgerekend € 4.835 per vierkante meter, is het allemaal van u. Bekijk alle foto’s van de ‘blikvanger’ op Funda en daar kunt u ook contact opnemen met de makelaar.