Nadat Andy van der Meijde zijn voetbalschoenen aan de wilgen had gehangen, besloot hij video’s te maken op YouTube. Daar kwam een realityshow bij en inmiddels is hij vaste prik in het praatprogramma Veronica Offside, samen met Wesley Sneijder, Wim Kieft en Wilfred Genee. De goedlachse Arnhemmer resideert al jaren in een uit de kluiten gewassen landhuis in Beemte Broekland, in de omgeving van Apeldoorn, maar is ook de eigenaar van een Spaanse vakantievilla aan de Costa del Sol.

Andy van der Meijde als huurder

Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli werken beiden in Nederland, dus zijn niet altijd in de gelegenheid om de zon op te zoeken in het Spaanse Mijas, waar de woning is gesitueerd. Om die leegte toch op te vullen, kan de villa gehuurd worden. Op de verhuurwebsite wordt het object omschreven als dé locatie “voor een onvergetelijke vakantie met uw geliefden”. Er zijn dan ook 4 slaap- en vier badkamers verdeeld over zes verdiepingen en met 200 m² aan woonoppervlak ziet u vast en zeker gebakken.

Andy van der Meijde

De woning telt zes verdiepingen en heeft een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser, vier slaapkamers en vier badkamers met een extra toilet. Dit pareltje aan de Spaanse kust is dan ook geschikt voor acht personen. Om mee te gaan in de huidige tijdgeest is er high-speed Wi-Fi aanwezig, evenals met een speciale werkruimte om toch nog even wat e-mails af te ronden op vakantie.

Gemeenschappelijk zwembad

Maar klap die laptop gauw weer dicht, want het is zonde om geen gebruik te maken van de riante tuin met overdekt terras, barbecue (Big Green Egg) en de buitendouche. Vanaf de drie balkons kunt u ook de gemeenschappelijke buitenruimte met omheind zwembad al zien liggen. U hoeft het pand onder geen enkel beding te verlaten, want op verzoek is het zelf mogelijk om boodschappen te laten bezorgen. Als u toch besluit de deur uit te gaan, kunt u de e-bike pakken.

Andy van der Meijde
Kortom: een zorgeloze vakantie voor een schappelijk bedrag. Want voor zo’n € 300 per nacht mag u al overnachten en gebruik maken van alle faciliteiten. Zie deze villa echter niet als de uitvalsbasis van een zuipvakantie, want jeugdgroepen zijn niet toegestaan. Het ligt op loopafstand van een golfbaan en drie stranden zijn slechts 1,2 kilometer van de villa verwijderd.