De stad Almere gaat gebukt onder vooroordelen, toch heeft de Flevolandse stad een aantal pareltjes binnen haar stadsgrenzen gehuisvest. De royale villa aan het Slotbos 6 in Almere-Haven is er zo één. “Deze statige villa is instap klaar en kan zo worden betrokken.”

Villa in Almere op perceel van 2.250 m² en met woonoppervlak van 228 m²

De villa, gelegen in de villawijk Overgooi in Almere-Haven, ligt op een steenworp afstand van het Gooimeer. Hij ligt op een royaal perceel van 2.250 m² en werd gebouwd in 2019. Duurzaamheid is de leidraad alhier, zo beschikt de villa over het A+++ energielabel, 30 zonnepanelen en een warmtepomp. Aan de voorzijde van het perceel geven twee dubbele elektrisch bedienbare poorten toegang tot de oprijlaan, die meer dan voldoende parkeergelegenheid geeft. Middels de statige dubbele voordeur verschaft u zichzelf toegang tot de woning.

U belandt in de ruime hal, waar een vide naar de verdieping is gerealiseerd, een toilet met fontein en garderobe. Via de dubbele taatsdeuren belandt u in de riante woonkamer, met uitzicht op de tuin. De gehele woonkamer is voorzien van vloerverwarming en een open haard. Aan de andere zijde bevindt zich de eetkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur van dien.

Villa Almere

Via de keuken betreedt u de bijkeuken, waarna u de garage inloopt. Daar is genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een wasmachine en/of droger. Overigens is in die garage ook een extra slaapkamer te vinden met eigen douche en wastafel.

Master bedroom

Op de eerste verdieping vinden we de luxueuze master bedroom. Deze heeft een private inloopkast en relaxruimte. Ook heeft deze een eigen uitgevoerde badkamer inclusief inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Op de eerste verdieping is tevens een separaat toilet aanwezig.

Master Bedroom

Aan de voorzijde van deze verdieping bevindt zich een tweede slaapkamer, die momenteel in gebruik is als werkkamer. Middels het trappenhuis bereikt u de tweede verdieping, die nog eens twee slaapkamers huisvest. Deze geven een werkelijk prachtig uitzicht over het Gooimeer. Hier is tevens een badkamer te vinden. Er is ook meer dan genoeg bergruimte.

Werkkamer

Tuin

Niet alleen de binnenkant is ontzettend ruim, datzelfde geldt zonder meer voor buiten de muren. Met de veranda kunt u ten alle tijde genieten van de zeer royale achtertuin. In de tuin zijn meerdere terrassen gerealiseerd. Achter in de tuin bevindt zich een hondenkennel, die momenteel in gebruik is als voetbalveldje.

Veranda

Heeft u interesse in deze statige Almeerse villa, op 20 minuten afstand van Amsterdam en het Gooimeer praktisch in de achtertuin? Het kan voor een slordige € 1.595.000. Bekijk hier de Funda-advertentie.