Daya Nueva is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante. In dit gebied worden momenteel verscheidene nieuwbouwprojecten uit de grond gestampt. Inmiddels is deze villa met een totaal vloeroppervlakte van 106 m² op een eigen perceel van 262 m² opgeleverd en aangeboden voor minder dan drie ton.

Gelijkvloerse villa in Spanje met privé-zwembad

In Nederland kunt u van geluk spreken als u voor dit bedrag een rijtjeshuis op de kop tikt, maar in Alicante mag u best verwachten dat er een privé-zwembad in de tuin ligt. Maar dat niet alleen.

De woning is namelijk tevens uitgerust met drie slaapkamers, twee badkamers en is volledig gelijkvloers. De open eet-/woonkamer is ietwat standaard, maar wat verwacht je voor deze prijsklasse? Vanuit deze ruimte bieden openslaande deuren direct toegang tot het terras en het zwembad.

Elders zien we op de foto’s een fijn ingerichte keuken met kookeiland en  ontbijtbar. De hoofdslaapkamer heeft een ensuite badkamer met inloopdouche, toilet, badmeubel met wastafel en een spiegel met verlichting.

Openslaande deuren met toegang tot de tuin

De familiebadkamer heeft een inloopdouche, toilet, badmeubel met wastafel en een spiegel met verlichting. Alle slaapkamers hebben openslaande deuren die direct toegang geven tot de tuin, het terras en het zwembad. Er is ook een optie voor een afgewerkt solarium op het dak.

De villa in Spanje is gelegen in een nieuwe rustige woonwijk, op loopafstand van het centrum van het dorp en enkele minuten verwijderd van een strand, genaamd La Marina del Pinet en Guardamar del Segura. Zie je dit al als je nieuwe vakantiehuis of permanente verblijf? Voor € 296.000, € 5.00 minder dan voor kort, is het allemaal van jou. Zie hier de advertentie.

Spanje