Een kinderboerderij, een verwarmd zwembad, een rieten dak, rust en privacy en een energielabel A+++. Het heeft alles weg van een droomhuis, nietwaar, maar het is geen droom, want deze volledig gerenoveerde villa aan de rand van Maartensdijk is nu beschikbaar gesteld via Funda.

Villa met kinderboerderij in het Utrechtse Maartensdijk

De rietgedekte villa met 205 m² aan woonoppervlak en vier slaapkamers biedt niet alleen meer dan voldoende leefruimte in en om het huis, maar ook een uniek vrij uitzicht over de weilanden. De locatie is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en ruimte, terwijl ze toch op slechts een paar minuten rijden van Bilthoven en Utrecht zijn.

Als je het terrein oprijdt, word je meteen begroet door de kinderboerderij, compleet met geitjes, kippen en andere dieren die de kinderen zullen vermaken. Het verwarmde zwembad is perfect voor de warmere dagen en is omringd door een prachtig aangelegde tuin met palmomen om bij te dragen aan de tropische vakantiesfeer.

Het multifunctionele bijgebouw biedt ook veel mogelijkheden. De garage is voorzien van vloerverwarming en een elektrische roldeur, terwijl de buitenkeuken en fitnessruimte aan de achterzijde van het gebouw zijn gelegen. De fitnessruimte kan ook dienen als gastenverblijf of werkruimte.

Het huis zelf is van alle gemakken voorzien en biedt veel leefruimte op de begane grond. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van het huis en biedt uitzicht op de tuin en het weiland. De open keuken is voorzien van een kookeiland en biedt een prachtig uitzicht op het zwembad. De master bedroom heeft een en suite badkamer met inloopdouche, wastafel en vloerverwarming.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en wastafel met meubel. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en hebben een eiken houten visgraatvloer. Een bergvliering is bereikbaar via een vlizo trap.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

De woning is volledig gerenoveerd en uitgebouwd in 2019 en beschikt over 32 zonnepanelen, verdekt opgesteld op het terrein. Het energielabel is A+++. De rietenkap is uitgevoerd als schroefkap en de gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en airconditioning. Er zijn twee CV-ketels uit 2019 en een warmtepomp voor het zwembad.

Het royale perceel van ruim 11.000 m2 biedt veel privacy en ruimte om te genieten van het buitenleven. Of u nou wilt paardrijden in de wei, dollen wil net de geitjes op de kinderboerderij of ontspannen bij het zwembad, de keuze is aan u na het afrekenen van € 1.950.000. Of doe een bod bij Nijland Makelaars Bilthoven een wie weet is het allemaal van u!