Ondanks de huidige inspanningen van de overheid zal het woningtekort naar verwachting tot 2024 nog verder oplopen tot maar liefst 316.000 woningen. Ook de stikstofcrisis zorgt voor meer vertraging in de bouw, maar als miljonair zal u hier weinig tot niks van merken. Neemt u graag een plons om wakker te worden en zijn nieuwbouwwijken niet aan u besteedt? Wat te denken van deze watervilla in Lent, in de gemeente Nijmegen.

Watervilla met een weids uitzicht over de Lentse Plas

Qua interieur inrichting en kamers bestaat de watervilla uit een “riante woonkamer met een moderne keuken” – vanwaar u toegang heeft tot het terras, waar de wijn met glazen al klaarstaat – drie slaapkamers en een grote badkamer. “Één van de slaapkamers is voorzien van een sauna waarna je kunt afkoelen met een duik in de Lentse Plas vanaf je eigen terras.” Niet voldoende? Geen probleem. De mogelijkheid is aanwezig om een extra drijvend terras te creëren van maximaal 64 m².

Watervilla

“Deze drijvende, onder architectuur ontworpen, watervilla brengt je een gevoel van vrijheid en permanent vakantie vieren”, schrijft de makelaar van dienst. “Het ultieme vakantiegevoel bekruipt je direct bij het zien van het water en het strand.” In totaal is er 131 m² aan woonoppervlak, terwijl het perceel 726 m² beslaat.

Exclusief project van in totaal 27 woningen

Overigens is dit niet de enige watervilla, zoals u waarschijnlijk al aan de foto’s heeft gezien. Deze luxe watervilla maakt onderdeel uit van een kleinschalig en exclusief project van 27 woningen. Alle bewoners krijgen bij het ophalen van de sleutels ook een parkeerplek aangewezen aan de overkant van de woning, voorzien elektrisch laadpunt.

Watervilla

De vierkantemeterprijs van € 6.069 is meer dan het gemiddelde in deze wijk (€ 3.900), maar we vinden de vraagprijs van € 795.000 toch best schappelijk. Maar goed, oordeel vooral zelf. Door hier te klikken kunt u even digitaal rondneuzen.

Nijmegen Watervilla