Nachtrust is essentieel, dat kunnen we niet vaak genoeg benadrukken. Schermtijd, stress en slechte voeding kunnen allemaal bijdragen aan slapeloze nachten, maar ook het matras waar u op slaapt, speelt een bepalende rol. Maar wat als we dat hele matras weghalen en een complete mand ervoor in de plaats doen.

Hondenmand voor mensen om stress en angst te verlichten

Wie ’s nacht voor het slapen nog even door de woonkamer slentert, kan zomaar jaloers worden van de manier waarop zijn harige vriend in alle rust ligt te slapen in zijn comfortabele hondenmand. Nee? Nou, de ontwerpers van het start-up Plufl beslist wel. Het Amerikaanse bedrijft heeft namelijk een hondenmand ontworpen, maar dan voor mensen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Plufl (@weareplufl)

Volgens de fabrikant is de mand ontworpen “om stress en angst te verlichten door een ruimte te bieden waar je kunt rusten, opladen en verjongen”. Dat moet lukken door middel van een zacht kussen en een hoes van imitatiebond. Ook hebben ze rekening gehouden met de koude dagen. Stoken is weggegooid geld, dus kan u uw voeten en handen in een speciaal, warm plekje steken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Plufl (@weareplufl)

“We geloven in het gebruik van de kracht van dutjes om dat te verzachten door ons lichaam te herstellen en onze hersenen op te laden. We weten hoe belangrijk het is om de juiste ruimte te hebben als het gaat om het krijgen van die kostbare rust. Daarom hebben we Plufl gebouwd”, zegt het merk. “Zodat elk dutje het beste dutje van je leven wordt.”

Goedkoper alternatief

Deze hondenmand voor mensen is in vergelijking met een boxpring een koopje. Voor $ 499 kunt u een exemplaar bestelen via de website van Plufl. Het begon als een Kickstarter-project, maar na het behalen van de doelen, is het uitgegroeid tot een volwaardig product. De eerst hondenmanden waren grijs, maar ondertussen hebben ze ook een Pink Plufl-sample uitgebracht.