Nadat het koppel in 2018 hun toenmalige droomwoning kochten, zijn ze twee jaar bezig geweest om er hun eigen stekje van te maken. Ze hebben er echter niet lang van kunnen genieten, want recent vonden ze een huis dat hun aandacht compleet trok en waardoor ze zelf besloten hun huidige woning te verkopen. Maar niet zonder wat winst toe te eigenen.

Kim Kötter en Jaap Reesema

Het zijn beiden bekende Nederlanders. Kim Kötter is onder meer bekend doordat ze op 19-jarige leeftijd uitgeroepen werd als Miss Universe Nederland. Nu zult u haar tegenwoordig vooral zien als presentatrice en actrice van programma’s als Stinkend Rijk & Dakloos, Expeditie Robinson en RTL Boulevard.

Haar echtgenote, Jaap Reesema, is zanger. In 2010 won hij X Factor en kort daarna begon hij aan het werken van een album. Hij is onder andere bekend van nummers als ‘Voor Je Van Me Houdt‘ en ‘Alles Komt Goed‘. In 2018 trouwde het stel en ondertussen hebben ze al drie kinderen: Muck (2016) Youp (2018) en Ted (2021).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter)

Hun échte droomwoning

Toen ze in 2018 hun huis kochten voor € 440.000, waren ze er smoorverliefd op. Twee jaar lang zijn ze bezig geweest om het om te toveren in het perfecte plaatje. Kim Kötter heeft later zelfs een tour door de woning gemaakt en op YouTube gezet.
Echter hebben ze in totaal maar drie jaar van hun afgemaakte huis kunnen genieten.

Kort geledenkwamen ze een ander huis tegen die een nog grotere droom blijkt te zijn dan het eerste pand. Ze hebben uiteindelijk € 1.375.000 voor de nieuwe woning aan het water neergelegd. Hier hebben ze ook een hypotheek op van iets minder dan € 1,6 miljoen.

Dat zijn flinke cijfers, al kan het stel het zich makkelijk veroorloven. Ze hebben voor hun oude huis namelijk maar liefst € 1.402.000 ontvangen! Dat is bijna een miljoen meer dan ze er eerder zelf aan hebben uitgegeven. Tuurlijk, ze hebben er behoorlijk wat tijd en geld ingestoken, maar deze marge is toch wel uitzonderlijk te noemen in zo’n relatief korte tijd. Dat bedrag kunnen ze in ieder geval goed gebruiken voor hun nieuwe liefdesnestje.