De 46-jarige Preston Maki uit Michigan was nog op kantoor zijn laatste werkzaamheden aan het afrond tot hij een bericht ontving van zijn vrouw. Met de vraag of hij nog even boodschappen kon doen voordat hij thuiskwam. Met verse tegenzin gehoorzaamde hij, maar dat pakte beter uit dan verwacht. Hij kwam niet alleen thuis met een volle boodschappentas, maar ook met een winnend lot.

Vrouw stuurt man naar de supermarkt, hij komt terug met winnend lot

Een lot ter waarde van maar liefst $ 190 duizend. “Ik was bijna klaar op het werk, toen mijn vrouw appte. Ik zou nog even voor het avondeten naar de supermarkt gaan. Bij de kassa zag ik de Fantasy 5 loten, met een jackpot van bijna 2 ton”, aldus de geluksvogel. “Normaal speel ik Fantasy 5 niet tenzij de jackpot meer dan $ 200.000 is, maar ik zag dat het dichtbij was en besloot vijf makkelijke keuzes te kopen.”

Het was niet direct duidelijk dat de man had gewonnen, dus nietsvermoedend verorberde ze het avondeten en kon later die avond zoals gewoonlijk het nachtlampje uit om fris aan de nieuwe dag te beginnen. “De volgende ochtend zat ik aan het ontbijt en opende ik de app van de loterij, om te zien of we nog iets gewonnen hadden. Ineens had ik de jackpot gewonnen!”

Deelname aan ieder Fantasy 5-spel kost $ 1

Elk Fantasy 5-spel kost slechts $ 1, dus het is een wonder dat hij de uiteindelijk winnaar bleek te zijn. Preston bezocht onlangs het hoofdkantoor van de Loterij in Michigan om de grote prijs te innen. Tijdens het bezoek liet hij weten het gewonnen geld met zijn familieleden te delen en de rest te investeren. Ook zei hij dat het een “onbeschrijfelijk gevoel” is.