Bij de meesten zal de naam Noa Vahle geen belletje doen rinkelen, maar dat is anders bij de naam van haar moeder, Linda de Mol. Als familielid van de juiste De Mol-familie kom je niets tekort, zeker niet op woongebied. Nadat Linda eerder al een woning voor haar zoon Julian kocht, schafte ze in 2020 een waanzinnig huis in hartje Amsterdam voor haar dochter aan.

Linda de Mol schenkt dochter appartement

Noa is ondertussen goed op weg om in de voetsporen van haar moeder te treden. Uiteraard houdt ze zich bezig met het medialandschap en werkt zelfs als redactielid bij Veronica Inside, naast haar studie, en doet ze verslag op de Nederlandse voetbalvelden. Afgelopen sinterklaasavond was ze niet samen met haar familie, want de 22-jarige doet momenteel verslag over het WK in Qatar.

Als dochter van Linda de Mol en nichtje van Talpa-chef John de Mol waren er nogal wat vooroordelen, maar over het algemeen is er veel lof voor haar uitgesproken. Zelfs Johan Derksen laat zich positief uit: “Vanaf het eerste moment dat ze het deed, deed ze het meteen goed.”

woning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxe

Ongeveer twee jaar geleden besloot Linda de Mol haar dochter te trakteren op een benedenwoning aan de rand van de Jordaan.  Daar was € 875.000 mee gemoeid, terwijl de vraagprijs op € 899.000 lag. Iets goedkoper dan het pand met 148 vierkante meter dat ze voor haar 25-jarige zoon kocht. Die kostte namelijk € 950.000 en ligt in het centrum van de hoofdstad.

Details van de Amsterdamse benedenwoning

De benedenwoning telt in 143 vierkante meter woonoppervlak met drie slaapkamers verdeeld over twee woonlagen, aldus Bekendeburen. Het onderkomen heeft tevens twee balkons en nog een patio. Met strakke witte muren, een mooi parketvloeren en hoge plafonds en ramen past het in de huidige woningtrend. Ook de badkamer is gedrenkt in luxe met een douche en ligbad.

Kortom: een mooi begin als inwoner van Amsterdam waar leeftijdsgenoten, die veelal genoegen moeten nemen met een studentenkamer van 7 m2 voor € 700 per maand, alleen maar van kunnen dromen. Zie hieronder foto’s van het weelderige interieur.

Amsterdam woning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxe Badkamer Jordaan woning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxe

Bron: Bekendeburen