Wanneer twee grootmachten uit verschillende industrieën samenwerken, zijn de verwachting hooggespannen. Mercedes-Benz en Moncler hebben onlangs hun krachten gebundeld om een baanbrekende samenwerking aan te gaan. Het resultaat? Een unieke collectie van hoogwaardige producten die de grenzen van stijl, prestaties en luxe moeten verleggen.

Mercedes-Benz x Moncler

De ’twee iconen’ lanceren de speciale collectie onder de naam Mercedes-Benz x Moncler. Deze omvat producten, waaronder kleding zoals jassen, truien, t-shirts en broeken, accessoires maar bovenal een speciaal ontworpen G-Klasse. Elk item is gemaakt met behulp van de nieuwste technologieën en de meest geavanceerde materialen om de hoogste kwaliteit en prestaties te garanderen.

Het resultaat is een collectie die zowel stijlvol als functioneel is, met materialen van de hoogste kwaliteit en een aandacht voor detail die alleen kan komen van twee merken die bekend staan om hun streven naar perfectie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mercedes-Benz (@mercedesbenz)

“Dankzij hun lange en succesvolle merkgeschiedenis verleggen Mercedes-Benz en Moncler voortdurend de grenzen van hun respectieve luxesegmenten. Door hun expertise en innovatieve ontwerpbenaderingen te combineren, bereiken deze twee pioniers nieuwe hoogten op deze gezamenlijke expeditie”, adlus het Duitse automerk en het Franse modemerk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mercedes-Benz (@mercedesbenz)

Naast vierwielers voorziet Moncler ook honden van pufferjackets.

Speciale Mercedes-Benz auto: Project Mondo G

Eén van de meest opvallende objecten uit de collectie is dus de speciaal ontworpen auto, die het beste van Mercedes-Benz en Moncler combineert.

De auto is uitgerust met geavanceerde technologieën en functies, waaronder een aangepaste Moncler-interieurafwerking en een ingebouwd verwarmingssysteem dat ervoor zorgt dat de passagiers warm en comfortabel blijven. Ongeacht de weersomstandigheden, vandaar ook de gewatteerde uitstraling.

Check de video hieronder om meer beelden van Project Mondo G te aanschouwen.