Binnenkort zullen de deuren geopend worden van ‘ZEN’, een nieuwe hotelvestiging van tennislegende en 22-voudig Grand Slam-kampioen Rafael Nadal op het Spaanse eiland Mallorca. Dit is echter is niet het enige project buiten zijn sportcarrière om. Samen met niemand minder dan Cristiano Ronaldo bezit hij een Italiaans restaurant in Madrid. En deze keten gaat uitbreiden naar het Midden-Oosten, waar de Portugese stervoetballer momenteel werkzaam is.

Restaurante TOTÓ opent tweede vestiging

Nou ja, ze zijn niet verbonden aan één, maar zelfs twee restaurant. Vooralsnog kunt u alleen aanschuiven bij  Tatel en Totó in Madrid, maar tegen het einde van 2023 moeten de deuren openen van een Totó-vestiging in Dubai.

Dat Ronaldo betrokken is bij dit project steekt hij niet onder stoelen of banken. In de caption van een foto waar hij met duimpjes omhoog poseert voor het restaurant schrijft hij: “Hierbij introduceer ik mijn favoriete Italiaanse restaurant in Madrid!@toto.restaurants…en binnenkort ook in het Midden-Oosten 👀!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Gevestigd in Pestana CR7

Het restaurant in Dubai moet gasten een vergelijkbare (smaak)ervaring bieden als het Madrileense restaurant en zal gevestigd zijn in het luxueuze, door voetbal-geïnspireerde hotel ‘Pestana CR7’ dat, zoals de naam al weggeeft, eveneens eigendom is van Ronaldo.

Net als het oorspronkelijke restaurant zal de nieuwe vestiging van Restaurante TOTÓ een modern en elegant interieur hebben, ontworpen met strakke lijnen en neutrale kleuren. Er zal ook rekening worden gehouden met de traditionele Arabische architectuur en decoratie om de lokale cultuur te weerspiegelen.

De opening van de nieuwe vestiging van Restaurante TOTÓ in Dubai is een belangrijke stap voor Cristiano Ronaldo in zijn streven om zijn merk en ondernemingen uit te breiden naar nieuwe markten. Maar de geplande opening van Restaurante TOTÓ in Dubai is iets tegelijkertijd iets voor fijnproevers en fans van zowel de Portugese keuken als de stijl en allure waar Cristiano Ronaldo garant voor staat om naar uit te kijken.