Wie de beroemde acteur, komiek en pottenbakker Seth Rogen ooit wil ontmoeten wordt op zijn wenken bediend. Rogen heeft namelijk zijn miljoenenvilla in Los Angeles als Airbnb aangeboden voor slechts $ 42 per nacht. Hoewel u in de meeste gevallen een beroemde verhuurder nooit zal ontmoeten, zal Rogan hoogstpersoonlijk aanwezig zijn om zijn gasten te ontvangen! Maar dat niet alleen.

Seth Rogen: van pottenbakker tot Airbnb-host

Seth Rogen, bekend van films als Bad Neighbors en Knocked Up, heeft op Airbnb een verblijf geplaatst en “om het jaar goed te beginnen, geeft acteur en designliefhebber Seth Rogen de gasten een kijkje achter de schermen bij het zeer creatieve proces achter zijn bedrijf, Houseplant (zijn cannabisbedrijf, red).” Als onderdeel van de boeking gaan gasten samen met Rogan langs zijn ‘keramische meesterwerken’ en zal hij zelf tips geven tijdens een cursus pottenbakkerij.

Het onderkomen is dan ook volledig voorzien van Rogen’s eigen keramiek, aardewerkstudio, een gevulde koelkast met snacks en zelfs een bubbelbad. Ook heeft de Airbnb een fantastisch uitzicht op Los Angeles en een speciale platenspeler zorgt voor de juiste toon.

Seth Rogen AirBnB

Dat zo’n mooie woning voor maar $ 42 per nacht beschikbaar is op Airbnb is al heel verbazingwekkend. Bovendien zal Seth Rogen zelf aanwezig zijn om zijn gasten te ontvangen. Mensen die een dag de Airbnb boeken op 15, 16 of 17 februari zullen Seth Rogen kunnen ontmoeten. Als dat niet als een droom klinkt, weten wij het ook niet meer!

“Laten we samen ‘relaxen”

“Ik weet niet wat een meer Houseplant-gevoel geeft dan een creatief toevluchtsoord in een Airbnb uit het midden van de eeuw, gevuld met onze huishoudelijke artikelen, een pottenbakkerswiel en een fantastisch uitzicht op LA,’ verklaart Rogen op de website. “Voeg mij toe, en je hebt de ultieme beleving.”

Seth Rogen AirBnB

Airbnb geeft aan dat het geen wedstrijd is wie er kans maakt om Seth Rogen te ontmoeten. Ze zullen alleen moeten boeken via de website op één van de drie dagen, wat vanaf 7 februari mogelijk is. Ook zal het boekingbedrijf als onderdeel van de campagne een donatie doen aan Hilarity for Charity, een non-profitorganisatie opgericht door Seth en Lauren Miller Rogen die mensen helpt die getroffen zijn door de ziekte van Alzheimer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Seth (@sethrogen)