Hoewel zijn voetbalschoenen al een poos aan wilgen hangen, blijft het vermogen van Sneijder stijgen. Ondanks zijn ontslag uit de voetballerij is hij niet uit de schijnwerpers verdwenen, want hij schuift geregeld aan als analist bij een aantal (voetbal)praatprogramma’s. Maar dat Sneijder niet angstvallig is om nieuwe markten uit te proberen, blijkt wel uit het feit dat hij schoenen gaat verkopen.

Nieuwe sneakers door Sneijder

Vanaf Micam Milano, de grootste en meest prestigieuze schoenenbeurs ter wereld, presenteert hij op Instagram zijn nieuwe, handgemaakte sneaker-lijn. Het betreft een gelimiteerd oplage, waarvan elke gesigneerd zal worden door 134-voudig international.  “Vrienden, we hebben een lange tijd aan een nieuw project gewerkt met mijn broeder Fabio Cordella en onze vrienden van The Millionaire Cartel. Het is nu tijd om deze reis met jullie te delen”, klinkt het op social media.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@wesleysneijder)

De schoenen zijn gemaakt in samenwerking met ‘The Millionaire Cartel’, vandaar ook deze een luxueuze uitstraling hebben. Voornamelijk vanwege de gespen van zilver en 18kt roségoud, de binnenzool van nappaleer en kalfsleer. Het wit-oranje kleurthema moet u er dagelijks aan herinneren dat het een Wesley Sneijder Edition is.

Wesley Sneijder (sneakers)-01

Foto: The Milloinaire Cartel

Prijskaartje van de Wesley Sneijder Edition

De schoenen worden aangeprezen als een “belangrijke creatie, gemaakt met oog voor detail zoals alleen Italiaanse ambachtslieden” en is gelimiteerde tot slechts 90 paar. Ze zijn allemaal genummerd en op de website waar ze worden aangeboden, zien we dat de meeste al verkocht zijn. U heeft nog een paar dagen om de sneakers met korting te scoren.

“Mis de kans niet om uw limited edition paar schoenen te bemachtigen”, aldus Sneijder. De vraagprijs? € 2.100, en dat is inclusief korting.