De Australische Pixie is pas elf lentes jong, maar heeft haar schaapjes nu al op het droge. En dat is nog zacht uitgedrukt. Terwijl de meeste leeftijdsgenoten louter fantaseren over barbiepoppen en dergelijke, houdt Pixie zichzelf bezig het ondernemerschap. Volgens diverse media zou ze meer dan € 125.000 per maand verdienen, maar ze heeft onlangs een ‘mini-pensioen’ ingesteld om op school te kunnen focussen.

Zakenpartner verwacht dat ze op haar 15e miljonair wordt

Haar zakenpartner, tevens haar moeder (surprise, surprise), heeft Pixie’s toekomstige financiële positie blootgelegd en voorspelt dat zij miljonair zal worden op haar 15e, waardoor zij zich in staat acht om met vroegtijdig pensioen te gaan. Wanneer wij op die leeftijd waren, overpeinsden we hoogstens een bijbaantje in een plaatselijke supermarkt, maar ja… Andere tijden zullen we maar zeggen.

Haar bedrijf genaamd Pixie’s Pix begon met de verkoop van ‘fidget-toys’, speelgoed om mee te frunniken. Het gros van haar inkomsten heeft zij gegenereerd met deze speeltje, maar deze zijn inmiddels niet meer in haar assortiment opgenomen. De reden hierachter is dat Pixie spoedig de basisschool gaat verlaten en samen met haar leeftijdsgenoten naar de middelbare school gaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ROXY JACENKO (@roxyjacenko)

Haar moeder (zie de foto hierboven) vindt het belangrijker dat haar dochter als ieder ander kind moet opgroeien en niet constant bezig zijn met ‘grote mensen-zaken’. Daarom zal ze zich bijna volledig gaan richten op haar schoolwerk. Helemaal loslaten behoorde blijkbaar niet tot de opties, want in de tussentijd biedt ze haarbandjes- en accessoires te koop aan.

“De Pixie’s Pix online winkel blijft bestaan, maar gaat terug naar hoe het begon in 2011 – als de beste bestemming voor haaraccessoires en haarelastiekjes voor kinderen, bekend als Pixie’s Bows.”

Peperduur verjaardagsfeestjes en een Mercedes voor 11-jarige onderneemster

Pixie is weliswaar nog steeds een kind, een ongekend welgesteld kind, maar uit alle informatie die we van haar over opspeuren kunnen we met zekerheid zeggen dat ze geboren is met een gouden lepel in d’r mond. Zo werd haar 11-jarige verjaardag groots gevierd. Er zou omgerekend zo’n € 25.000 betaald zijn voor een photobooth, een haarstylist, een pizzabar, een vuurspuwer, een DJ, twee zebra’s en als letterlijke klapper op de vuurpijl: vuurwerk.

Met nog wat geld op zak heeft Pixie besloten om een imposante Mercedes GL van zo’n € 170.000 aan te schaffen. Ze zal echter nog wel wat kaarsjes moeten uitblazen voordat ze achter het stuur van deze SUV mag kruipen.